Kurser & workshops

Sommeraften-værksted: Grafisk tryk & Louise Bourgeois

 • Dato
  Tirsdag 25. juni
 • Tid
  Kl. 18:00 - 20:30
 • Sted
  Mødested: museets indgang/foyer
 • Pris
  Kr. 250 (+ kr. 10 gebyr)

Louise Bourgeois, Anatomy, 1989-1990. Louisiana Museum of Modern Art. © The Easton Foundation/VISDA 2024. Foto: Poul Buchard / Brøndum & Co.

I museets Nordfløj præsenteres lige nu et udvalg af værker fra museets samling skabt af én af det 20. årh. helt store kunstnere, Louise Bourgeois. Her ses kunstnerens livslange fascination af menneskekroppen præsenteret på både papirarbejder og i skulpturer.

KØB BILLET

Bemærk, at prisen er inkl. kaffe/te og materialer og eksklusiv entré til museet.

Med afsæt i Louise Bourgeois og med inspiration af hendes to værker Edderkoppepar og Anatomy og selvfølgelig din egen fantasi skabes visuelle undersøgelser af kroppen – inden i og udenpå. Her vil du få mulighed for at arbejde med grafisk tryk på skumplader og akvarelpapir.

Om Louisianas sommeraften-værksteder: I løbet af sommeren kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og fordybe dig i kunsten på Louisiana på et eller flere sommeraften-værksteder for voksne. Hvert værksted indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik efterfulgt af et praktisk værksted. Afhængig af tema og vejr arbejdes der med forskellige teknikker under åben himmel eller inden for. Der arbejdes eksperimenterende og der kræves ingen forkundskaber for at deltage.