Kurser & workshops

Sommeraften-værksted med Dorothy Iannone

 • Dato
  Torsdag 25. august
 • Tid
  Kl. 18:00 - 20:00
 • Sted
  Mødested: museets indgang
 • Pris
  Kr. 155 (+ kr. 10 gebyr)

Amazonernes dronning og Achilleus, 2007. Courtesy Peres Projects, Berlin, Seoul, Milan and Air de Paris, Romainville © Dorothy Iannone

Grafikværksted med flerfarvetryk inspireret af Dorothy Iannone: Med udgangspunkt i de grafiske værker skabt af Dorothy Iannone, sætter sommerens sidste værksted fokus på den frie kærlighed og de store myter. Vær med til at omsætte indtryk til egne flerfarvetryk i værkstedet.

KØB BILLET

Bemærk, at prisen er inkl. kaffe/te og materialer, og eksklusiv entré til museet.

Om Louisianas sommeraften-værksteder: I løbet af sommeren kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og fordybe dig i kunsten på Louisiana på et eller flere sommeraften-værksteder for voksne. Hvert værksted indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik efterfulgt af et praktisk værksted. Afhængig af tema og vejr arbejdes der med forskellige teknikker under åben himmel eller inden for. Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Flere kurser & workshops

Se hele kalenderen

Dorothy Iannone

Relateret udstilling

Frihed, fri kærlighed, frigjort seksualitet og den ekstatiske forening med den anden er centrale temaer i Dorothy Iannones eksplicit selvbiografiske og eksplicit erotiske billeder.