Kurser & workshops

Sommeraften-værksted med Henry Moore

 • Dato
  Torsdag 5. august
 • Tid
  Kl. 18:00 - 20:00
 • Sted
  Mødested: museets indgang
 • Pris
  Kr. 145 (+ kr. 10 gebyr)

På aftenens værksted skal du være med til at undersøge sammenhængen mellem den britiske kunstner Henry Moores store skulpturer i museets skulpturpark og hans små skulpturer i udstillingen MOR! I værkstedet arbejder skal ud arbejde med abstraktioner over mor- og barn-figurer i forskellige farvede lertyper.

Om Louisianas sommeraften-værksteder: I løbet af sommeren kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og fordybe dig i kunsten på Louisiana på et eller flere sommeraften-værksteder for voksne. Hvert værksted indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik efterfulgt af et praktisk værksted. Afhængig af tema og vejr arbejdes der med forskellige teknikker under åben himmel eller inden for.

Det kræver ingen forkundskaber at deltage og aftenerne er arrangeret under hensyn til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for afstand og hygiejne.

Prisen er inkl. kaffe/te og materialer, eksklusiv entré til museet.

Flere kurser & workshops

Se hele kalenderen

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.