Kurser & workshops

Sommeraften-værksted med Louise Bourgeois

 • Dato
  Onsdag 11. august
 • Tid
  Kl. 18:00 - 20:00
 • Sted
  Vi mødes i museets indgang
 • Pris
  Kr. 145 (+ kr. 10 gebyr)

Fransk-amerikanske Louise Bourgeois' skulpturer og tryk er dragende, organiske og levende. Udtryk og materialer er en blanding mellem det bløde og det hårde, det figurative og det abstrakte. Med inspiration i hendes værker skal du ved aftenens værksted tegne skitser, som efterfølgende forvandles til koldnålsraderinger med kobberplader trykt på grafikpressen i værkstedet.

Om Louisianas sommeraften-værksteder: I løbet af sommeren kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og fordybe dig i kunsten på Louisiana på et eller flere sommeraften-værksteder for voksne. Hvert værksted indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik efterfulgt af et praktisk værksted. Afhængig af tema og vejr arbejdes der med forskellige teknikker under åben himmel eller inden for. Der arbejdes eksperimenterende og der kræves ingen forkundskaber for at deltage.

Flere kurser & workshops

Se hele kalenderen

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.