Kurser & workshops

(Udsolgt) Sommeraften-værksted med Sonia Delaunay

 • Dato
  Tirsdag 7. juni
 • Tid
  Kl. 18:00 - 20:00
 • Sted
  Mødested: museets indgang
 • Pris
  Kr. 155 (+ kr. 10 gebyr)

Dessin 1044 for Metz & Co. Private Archives

Maleværksted inspireret af Sonia Delaunays tekstiler: Sonia Delaunays univers af farver og abstrakte former folder sig lige nu ud i museets Vestfløj. Ved kurset undersøges, hvordan billedkunsten vandrer ud af maleriets ramme og ind i det moderne liv på bl.a. kjoler, biler og butterflies. I værkstedet vil du male abstrakte former i farverige mønstre på silketørklæder.

Værkstedet er udsolgt. Bemærk, at det stadig er muligt at deltage i et udvalg af sommeraften-værksteder. Se alle værksteder.

Om Louisianas sommeraften-værksteder: I løbet af sommeren kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og fordybe dig i kunsten på Louisiana på et eller flere sommeraften-værksteder for voksne. Hvert værksted indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik efterfulgt af et praktisk værksted. Afhængig af tema og vejr arbejdes der med forskellige teknikker under åben himmel eller inden for. Der arbejdes eksperimenterende og der kræves ingen forkundskaber for at deltage.

Flere kurser & workshops

Se hele kalenderen

Sonia Delaunay

Relateret udstilling

En international klassiker indtog Louisianas Vestfløj: Sonia Delaunay (1885-1979) var på samme tid maler, designer og iværksætter, og er blandt modernismens mest originale stemmer.