Kurser & workshops

Sommeraften-værksted: Natur-tryk & Franz Gertsch

 • Dato
  Torsdag 5. september
 • Tid
  Kl. 18:00 - 20:30
 • Sted
  Mødested: museets indgang/foyer
 • Pris
  Kr. 250 (+ kr. 10 gebyr)

Begreber som skønhed, detaljerigdom og håndværk er i fokus, når du denne aften dykker ned i den schweiziske superrealist Franz Gertschs smukke og fotorealistiske værker af naturen.

KØB BILLET

Bemærk, at prisen er inkl. kaffe/te og materialer og eksklusiv entré til museet.

Med sine beskæringer og evne til at panorere mellem det ekstremt nære og det fjerne, mellem det figurative og tæt på abstrakte, synes Gertsch at nærme sig virkeligheden på en helt særlig og nærmest hemmelighedsfuld måde.

På dette sommeraften-værksted vil vi se nærmere på naturens detaljer både i udstillingen og efterfølgende i museets skulpturpark og Søhave. I værkstedet vil du selv få mulighed for at lave billeder af naturen ved at arbejde med grafisk tryk.

Om Louisianas sommeraften-værksteder: I løbet af sommeren kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og fordybe dig i kunsten på Louisiana på et eller flere sommeraften-værksteder for voksne. Hvert værksted indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik efterfulgt af et praktisk værksted. Afhængig af tema og vejr arbejdes der med forskellige teknikker under åben himmel eller inden for. Der arbejdes eksperimenterende og der kræves ingen forkundskaber for at deltage.