Kurser & workshops

Sommeraften-værksted: Stilleben & Soutine

 • Dato
  Torsdag 27. juni
 • Tid
  Kl. 18:00 - 20:30
 • Sted
  Mødested: museets indgang/foyer
 • Pris
  Kr. 250 (+ kr. 10 gebyr)

Chaïm Soutine, Nature morte aux harengs (Stilleben med sild), 1916. Galerie Larock-Granoff, Paris. Foto: Courtesy Galerie Larock-Granoff Paris.

Maleren Chaïm Soutine (1893-1943) regnes for en af den såkaldte Pariserskoles førende ekspressionister – en central skikkelse i den klassiske modernisme, som med et intenst dirrende, foruroligende og forrevent billedsprog på mesterlig vis indfanger sin tid, omkring og mellem de to Verdenskrige.

KØB BILLET

Bemærk, at prisen er inkl. kaffe/te og materialer og eksklusiv entré til museet.

Med afsæt i Soutines stilleben med fisk og blomster, vil du denne aften male dit eget stilleben af opstillinger med rigtige fisk. Der males med akvarel på genbrugte lærreder – præcis som Soutine selv gjorde. Lærrederne har været brugt som tegneunderlag for hundredvis af kridttegninger skabt af børn på gulvet i Børnehusets Multisal. De genbrugte lærreder vil være en perfekt, levende baggrund at arbejde videre på.

Om Louisianas sommeraften-værksteder: I løbet af sommeren kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og fordybe dig i kunsten på Louisiana på et eller flere sommeraften-værksteder for voksne. Hvert værksted indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik efterfulgt af et praktisk værksted. Afhængig af tema og vejr arbejdes der med forskellige teknikker under åben himmel eller inden for. Der arbejdes eksperimenterende og der kræves ingen forkundskaber for at deltage.