For børn & unge, Kurser & workshops

Sommerbilledskole 4-6 årige

 • Dato
  Tirsdag 30. juli
 • Tid
  Kl. 10:45 - 15:00
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Kr. 1.750/1.550 (+ 10 kr. i gebyr)

Kom med ud i sommervejret, udforsk kunsten på Louisiana og afprøv kunstnernes materialer og metoder.

KØB BILLET

Pris: 1.750 kr. (+ 10 kr. i gebyr)
Pris for medlemmer af Louisiana Klubben: 1.550 kr. (+ 10 kr. i gebyr)

På en sommerbilledskole er der mulighed for at arbejde med farver, former og fortællinger – fra de store tanker til de helt enkle figurer. I løbet af ugen bliver der formet, bygget og malet, og du vil få tid til at undersøge og eksperimentere med materialer og metoder. Både de klassiske og de mere utraditionelle.

Hver dag starter med en introduktion til dagens emne om skulptur, maleri, tegning eller grafik. Herefter ser vi sammen på de værker eller emner, vi skal beskæftige os med, og til sidst går vi i værkstedet og arbejder med de forskellige teknikker.

Louisianas fantastiske omgivelser er ramme om undervisningen, som kommer til at foregå dels foran værkerne i Skulpturparken og Søhaven, men også inden for i udstillingerne alt afhængigt​ af dagens program.

Hvor og hvornår?

Sommerens billedskole for de 4-6 årige afholdes i uge 31: tirsdag 30. juli til fredag 2. august. Alle dage kl. 10.45-15. Om fredagen vil der være fernisering kl. 15-16, hvor ugens værker vises frem, og her er familie og venner velkomne.

Pris er inkl. deltagelse for en medfølgende voksen, materialer, snacks og drikkevarer. Børnene skal selv medbringe madpakker.