Kurser & workshops

Sommerens billedværksted

 • Dato
  Tirsdag 6. august
 • Tid
  Kl. 10:45 - 15:45
 • Sted
  Møderummet
 • Pris
  Kr. 2300 (+ gebyr kr. 10)

Nyd en sommeruge på Louisiana, hvor du får mulighed for at udforske kunsten gennem kunstnernes egne materialer og teknikker.

KØB BILLET

Prisen er inklusiv materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 2100 (+ gebyr kr. 10).

Sommerens billedværksted sætter et særligt fokus på sæsonens to udstillinger med den amerikanske kunstner Roni Horn og den schweiziske superrealist Franz Gertsch samt værker fra museets egen samling. Du vil få mulighed for at arbejde med maleri i store formater, samt skulpturelle og grafiske undersøgelser inspireret af kunstnere, der har det til fælles, at de har eksperimenteret med teknikker og materialer for at skabe særlige udtryk, motiver og stemninger.

Undervisningen kommer til at foregå både ude og inde – og man behøver ingen forkundskaber for at kunne deltage. Kurset afholdes i museets møderum, der befinder sig under Louisiana Cafe. Her er kun adgang via trapper, og du bedes derfor kontakte os på mail@louisiana.dk, hvis du er gangbesværet.

Hvor og hvornår?

Sommerens billedværksted for voksne foregår tirsdag 6. til fredag 9. august kl. 10.45-15.45. Billedværkstedet afsluttes med en festlig fernisering om fredagen 9. august kl. 16-17, hvor familie og venner kan inviteres.

Bemærk, at deltagere selv medbringer frokost, men vil få serveret kaffe/te/vand, grønne snacks og lidt sødt i løbet af dagene.

Franz Gertsch

Relateret udstilling

Marina schminkt Luciano, 1975. Museum Ludwig, Köln © Franz Gertsch AG

Blændende håndværk, gigantiske formater og en realisme så ekstrem, at den rent faktisk bliver foruroligende. Et vildt og overrumplende møde med den schweiziske superrealist Franz Gertsch.