Koncert

Steve Rodby & Paul Wertico - Jazz/Takes

 • Dato
  Fredag 8. oktober
 • Tid
  Kl. 20:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10)

En unik lejlighed til at opleve bassisten Steve Rodby og trommeslageren Paul Wertico fra Pat Metheny Group, der denne aften tager et Jazz/Take på nogle af 1970'ernes store disco-succeser: sange af bl.a. Donna Summer, Bee Gees, ABBA og Sister Sledge.

KØB BILLET

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Til sammen udgør de en af den moderne jazzhistories mest ikoniske rytmegrupper. Bassisten Steve Rodby og trommeslageren Paul Wertico opnåede bred international anerkendelse som langvarige medlemmer af Pat Metheny Group, som de begge blev en del af fra begyndelsen af 1980’erne.

Rodby/Wertico-lyden er en essentiel og integreret del af nogle af de mest indflydelsesrige albums og største mesterværker i Pat Metheny Groups diskografi, såsom “First Circle”, “Still Life (Talking)”, “Letter From Home” og “The Road To You”.

Paul Wertico var medlem af gruppen i næsten to årtier og nåede at vinde 7 Grammy Awards, adskillige guldplader, utallige priser og spillede trommer og percussion på David Bowies hit (med Pat Metheny Group), “This Is Not America”.

Med sig på scenen har de denne aften Mathias Heise på mundharmonika og Niels Lan Doky på piano.

Steve Rodby nåede at være medlem af gruppen i tre årtier og på et tidligt tidspunkt begyndte han også at være pladeproducer for gruppen og parallelt endda for andre kunstnere, bl.a. Michael Brecker, Eliane Elias m.fl.

Dette har tilsammen gjort ham til vinder af ikke mindre end 15 Grammy Awards til dato.

Det er en stor ære og sjældent privilegie at få lov til at opleve dem sammen og som gæstesolister med Niels Lan Doky International Jazz Collective på denne “Jazz/Take on 1970s Disco” koncert med jazzfortolkninger af sange af Donna Summer, CHIC, Bee Gees, KC og Sunshine Band, ABBA og Sister Sledge.

Eksklusivt jazz-kollektiv

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke, kuraterede og eksklusive jazzkoncerter, som ikke kan høres nogle andre steder.

Kollektivet ledes af den danske pianist Niels Lan Doky, som af den internationale presse bl.a. er blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister, som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år.”

NLD IJC støttes af Augustinus Fonden.