Koncert

Steve Rodby & Paul Wertico – Masterclass

 • Dato
  Lørdag 9. oktober
 • Tid
  Kl. 11:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 150 (+ kr. 10 gebyr)

I forbindelse med at Steve Rodby og Paul Wertico fra Pat Metheny Group gæster Louisiana med Niels Lan Doky International Jazz Collective giver en af de moderne jazzhistories mest ikoniske rytmesektioner, en sjælden masterclass.

KØB BILLET

Pris kr. 150 (+ kr. 10 gebyr)
Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Bassisten Steve Rodby og trommeslageren Paul Wertico, opnåede bred international anerkendelse som mangeårige medlemmer af the Pat Metheny Group, som de begge blev en del af, i starten af 1980erne.

Paul Wertico var medlem af gruppen i tæt på to årtier og modtog undervejs hele 7 Grammy Awards, utallige guldplader og spillede trommer og percussion på David Bowies hit (sammen med the Pat Metheny Group), This Is Not America.

Steve Rodby var medlem af gruppen i tre årtier og begyndte tidligt i forløbet også at producere gruppens plader foruden produceropgaver for Michael Brecker, Eliane Elias og andre kunstnere, og han har til dato vundet ikke mindre end 15 amerikanske Grammy Awards. Lyden af Rodby/Wertico er en integreret del af nogle af de mest anerkendte og største mesterværker fra the Pat Metheny Group, så som First Circle, Still Life (Talking), Letter From Home og The Road To You.

Masterclassen er med deltagelse af rytmegruppe-elever (bassister og trommeslagere) fra Syddansk Konservatorium, som vil modtage kollektiv såvel som individuel undervisning samt gode råd fra jazzlegenderne selv. Bas- og trommeleverne vil undervejs spille sammen med elever på andre instrumenter fra konservatoriet, således at de kan høres, undervises og rådgives i en konkret musikalsk kontekst.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen