(Aflyst) Stina Ekblad & Anna Kruse fortolker Edith Södergran

 • Dato
  Søndag 28. november
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 65 ekskl. entré til museet

Edith Södergran (1892-1923) var en af de første nordiske modernister inden for finlandsksvensk litteratur og hendes digte er oversat til mere end 50 sprog.

Vi beklager at måtte aflyse dette arrangement i sidste øjeblik grundet sygdom. Købte billetter refunderes så hurtigt som muligt.

Pris: Kr. 65 (inkl. gebyr). Prisen inkluderer ikke entré til museet.

Edith Södergrans samlede værk kan rummes i en tynd pocketbog, men den har en rigdom og intensitet, som har bevæget mange gennem tiden.

Således også den finlandssvenske skuespiller Stina Ekblad som denne eftermiddag læser og fortolker Edith Södergrans digte tilsat Anna Kruses sang og kompositioner. Akkompagneret af musikerne Nicholas Kingo og Jeppe Holst væver de et sanseligt tæppe af ord, toner og rytmer.

Repertoiret omfatter sange fra Anna Kruses seneste album ”Barndomsträd” der kom i september 2021. Det er det fjerde Södergran album fra Kruses hånd.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.