Louisiana Live

(Udsolgt) Sund, glad og yngre med årene

 • Dato
  Tirsdag 31. januar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Hun har forsket i kroppens fascinerende univers igennem årtier og er ubestridt én af landets dygtigste formidlere på sit område. Senest har hun skrevet om immunsystemet som hun beskriver som ”helbredets bedste ven”.

Arrangementet er udsolgt

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Inden har hun reflekteret over gode og dårlige vaner; hvordan en bedre livstil faktisk kan gøre os yngre med alderen og hvorfor blot det at ”gå” kan nedsætte risikoen for kræft, demens og hjertesygdomme.

Denne aften gæster den efterspurgte sundhedsforsker, overlæge på Rigshospitalet og professor i integrativ medicin ved Københavns universitet Louisianas koncertsal. Hør om Bente Klarlund Pedersens forskning, der har gjort hende til en af de internationalt mest anerkendte og citerede kapaciteter på sit felt.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.