Louisiana Live

(Udsolgt) The Kennedys

 • Dato
  Torsdag 7. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20

John F. Kennedy var næppe blevet præsident, før han for alvor blev testet af sin samtid midt under den Kolde Krig: Opførelsen af Berlin-Muren i 1961, Cuba-krisen året efter, efterfulgt af de dødelige skud i Dallas i november 1963. Men hvem var denne John F. og dette dynasti, som i 100 år været en magtfaktor i amerikansk politik og nærmest har kongelig status i USA den dag i dag?

BESTIL PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet.

Anders Agner Pedersen, der er chefredaktør på Kongressen.com og én af landets bedste formidlere af amerikanske emner, har sat sig for at skrive den samlede historie om den glamourøs-mytiske familie og dens unikke plads i amerikansk historie. “Jeg har haft bogen liggende i baghovedet i flere år, men da jeg begyndte at se Netflix-serien The Crown, gik det pludselig op for mig, hvordan jeg skulle angribe den,” siger han. Vi tager pulsen på et af USA’s mest spektakulære kapitler og ser på, hvor landet er på vej hen – året efter Donald Trump.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.