Louisiana Live

Til det yderste

 • Dato
  Torsdag 25. januar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den ene er en af verdens førende DNA-forskere. Den anden har i mange år arbejdet tæt sammen med den britiske stjernefysiker Stephen Hawking om at opdage universets oprindelse. Begge har rejst dybt ind i fortidens hemmeligheder, som ligger til grund for den verden, vi lever i – og sandsynligvis kan sige en hel del om den fremtid med bl.a. klimaforandringer, vi er på vej ind i.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Men hvordan bliver man en topforsker, der ser, hvad ingen andre kan se? Hvad kræver det? Hvilken rolle spiller faktorer som nysgerrighed, kreativitet, disciplin og ja, tilfældet og dumdristighed? Mød to stjerner fra videnskabens verden, der hver især har formået at gøre det umulige muligt, afdækket forbløffende sammenhænge og formidlet dem med stort engagement.

Thomas Hertog er en belgisk, internationalt anerkendt kosmolog, forsker i universets oprindelse og natur. Hertog er aktuel på dansk med Tidens oprindelse – Stephen Hawkings sidste teori.

Eske Willerslev er DNA-forsker og internationalt anerkendt professor. Til daglig leder han Grundforskingscenter for GeoGenetik ved Københavns Universitet under Statens Naturhistoriske Museum.

Arrangementet foregår på engelsk.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.