Kurser & workshops

Til middag med Fantastiske Kvinder

 • Dato
  Fredag 23. oktober
 • Tid
  Kl. 16:30
 • Sted
  Fantastiske Kvinder, Møderummet & Café
 • Pris
  Varierer

Brug fredag aften på god mad og surrealismens Fantastiske Kvinder. Vi skal opleve og diskutere kunst i mindre grupper og får lejlighed til at undersøge og diskutere kvindebilleder hos surrealismens kunstnere i selskab med Louisianas kunstformidler, Hanne Flarup.

KØB BILLET 

PRIS: Kr. 385 for Louisiana klubmedlem

Alm. billet kr. 430

Prisen inkluderer entré, formidling, vand og middag (1 varm ret + 1 glas vin)

Vi begynder med at opleve udvalgte værker på udstillingen Fantastiske Kvinder – surreelle verdener fra Meret Oppenheim til Frida Kahlo, som undersøger spørgsmål og identitet, kønsroller og selvportræt. Herefter går vi sammen til Møderummet i museets Østfløj til en forfriskning og dykker ned i flere af udstillingens kunstnere gennem diskussion og perspektiver: Hvordan åbner selvportrætterne op til en udvidet virkelighed, hvad var surrealisternes forhold til krop og køn og hvor kan vi se surreelle spor i samtidskunsten?

Diskussionen fortsætter omkring bordet under middagen i Louisiana Café. Vi sidder med afstand i møderum og i café.

AFTENENS PROGRAM

Kl. 16.30 Vi mødes i Foyeren i Hovedindgangen og går med kunstformidler Hanne Flarup i udstillingen.

Kl. 17.15 Vand og lille pause i Møderum (husk mundbind, da der passeres gennem cafeen). Perspektiver og diskussion.

Kl. 18.30
Middag i cafeen, hvor kunstformidler Hanne Flarup deltager.

Bekræft venligst senest 23. oktober kl 12 om du ønsker kød, fisk eller vegetar ret til tb@louisiana.dk

PRAKTISKE INFORMATIONER

Timeslot reservation er ikke nødvendig til arrangementet. Men husk at medbringe mundbind, da vi skal igennem cafeen. Vær opmærksom på, at der er kun adgang til Møderummet via trapper.

Prisen inkluderer entré, formidling, vand og middag (1 varm ret + 1 glas vin)

Aftenens kunstformidler

 • Hanne Flarup

  Hanne Flarup er Cand. Mag i Moderne Kultur og Kulturformidling og har arbejdet med museumsformidling i mere end 10 år – altid med et udforskende, sanseligt og kreativt fokus på kunst og arkitektur. Hun er en del af Louisiana Learning, hvor hun arbejder med at udvikle workshops, omvisninger, foredrag og undervisningsmaterialer for både børn og voksne.

  Senest har Hanne beskæftiget sig indgående med udstillingen Fantastiske Kvinder gennem udvikling og afholdelse af 2-dages kurser, ligesom hun har skrevet undervisningsmateriale til udstillingen.

Fantastiske Kvinder

Relateret udstilling

Denne første, samlede præsentation af kvindelige surrealister vidnede om, at kvinder har spillet en langt vigtigere rolle i surrealismen end i nogen anden kunstnerisk avantgarde-bevægelse.