Louisiana Live

(Aflyst) Titanen - tæt på Beethoven

 • Dato
  Torsdag 25. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Denne aften forsøger vi at komme lidt tættere på en af historiens mytiske skikkelser. Gæster er Peter Dürrfeld, forfatter til en ny Beethoven biografi, pianisten Marianna Shirinyan, violinisten Adam Koch Christensen og cellisten Andreas Brantelid.

“Han var en mand, man uvilkårligt lagde mærke til, når han trådte ind i et lokale. Og når han satte sig til klaveret og begyndte at spille, vakte han forbløffelse og i visse tilfælde også forfærdelse. Man kunne undertiden opleve det, som om han var et væsen, der var dumpet ned fra en anden planet. Mennesker med hang til overtro talte om, at her måtte djævelen have haft en finger med i spillet.”

Med disse ord begynder Ludwig van Beethoven-biografien, som musikanmelderen Peter Dürrfeld udgav i 2020 for at markere 250 året for komponistens fødsel.

Peter Dürrfeld fortæller om Beethovens liv, tid og musikalske univers, mens pianisten Marianna Shirinyan, violinisten Adam Koch Christensen og cellisten Andreas Brantelid spiller musikalske uddrag og deler deres fascination af Beethovens oeuvre denne dag i dag.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.