Klub

(Aflyst) Toner af jul
- med Sokkelund Sangkor

 • Dato
  Fredag 17. december
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 75 (+ kr. 10 gebyr)

Sokkelund Sangkor synger julen ind med smukke sange og julesalmer i traditionelle og nyere satser samt originalkompositioner af Niels La Cour, Leif Kayser og Francis Poulenc med flere.

KØB BILLETTER

PRIS: Medlemspris 75 kr. (+ kr. 10 gebyr)
Pris for medlemsgæst 75 kr. (+ kr. 10 gebyr) Bemærk, at arrangementet er for medlemmer af Louisiana Klubben, samt medlemmers gæster.

Sokkelund Sangkor under ledelse af Morten Schuldt-Jensen har eksisteret siden 1984 og er, med deres skandinaviske kortradition, et af Danmarks bedste kammerkor. Sokkelund er kendetegnet ved gennemtænkte programmer, som formidler en musikalsk idé og koncerterne har altid et personligt præg fra både kor og dirigent.

Louisiana butik og cafe har åbent til kl. 22.00 så aftenen byder også på rig mulighed for at nyde en middag sammen eller få shoppet de sidste julegaver. I butikken finder du et varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.

Koncerten er for medlemmer af Louisiana Klubben. Som medlem har du til denne koncert også mulighed for for at reservere billetter til familie og venner. 

Se Louisiana Café julemenu