Louisiana Live

(Udsolgt) Tove Ditlevsen -
set med nye øjne

 • Dato
  Tirsdag 15. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Aftenens LIVE-gæst er Jens Andersen, aktuel med bogen DITLEVSEN. EN BIOGRAFI, hvori han tegner det hidtil mest nuancerede portræt af den store danske forfatter, som både menneske og selvudleverende kunstner.

Arrangementet er udsolgt.

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Tove Ditlevsen har de seneste år fået en ny storhedstid med international succes, og hendes litteratur var da også på mange måder forud for sin tid; hun brugte sit eget liv, psykisk sygdom, misbrug og nederlag, nådesløst i sin litteratur.

I bogen DITLEVSEN. EN BIOGRAFI tegner forfatter Jens Andersen med en række nye kilder, det hidtil mest nuancerede portræt af den store danske forfatter, som både menneske og selvudleverende kunstner.

Mød Jens Andersen til en samtale om en af de største og mest interessante danske forfattere, Tove Ditlevsen.

Jens Andersen er ph.d. i nordisk litteratur, foredragsholder og forfatter til en lang række prisbelønnede biografier.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.