Louisiana Live

(Udsolgt) Ud af ruinerne - historien bag nutidens Europa

 • Dato
  Tirsdag 24. januar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

I januar vises spillefilmen Wannsee-Konferencen i de danske biografer. Filmens titel refererer til et møde afholdt den 20. januar 1942, hvor en række tyske embedsmænd under topnazisten Reinhard Heydrichs ledelse beslutter, hvordan den endelige udryddelse af de europæiske jøder skal foregå.

Arrangementet er udsolgt.

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Se filmen om ‘Wannsee-konferencen’ til Members’ Morning i Grand Teatret 5. februar.

I sin kolde kynisme markerer mødet et menneskeligt og moralsk lavpunkt, der igangsætter en af historiens største forbrydelser og ødelægger et helt kontinent i mere end én forstand.

Netop Anden Verdenskrig med alle sine rædsler er det fundament, som dagens Europa står på. Det er pointen i historikeren Morten Møllers fascinerende fortælling Ud af Ruinerne – Vejen mod et forenet Europa. Møller, der har modtaget bl.a. Arbejderhistorieprisen, Prisen for Årets Historiske Bog samt Søren Gyldendal Prisen for sit arbejde, er aftenens gæst og fortæller, hvorfor vi europæere netop i denne tid har brug for at genopfriske vores fælles historie.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.