Louisiana Live

(Udsolgt) Udenfor med Caspar Eric & Glenn Bech

 • Dato
  Tirsdag 7. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Ud fra hver sit udgangspunkt, digter og skriver Caspar Eric og Glenn Bech om at stå udenfor. Uden for flertallet. Uden for det normale. At kæmpe for at passe ind i den store, almindelige middelklasse. De to forfattere mødes i Louisiana LIVE til en samtale om at leve på andre vilkår, og kæmpe sig igennem klasseskel og diskrimination. Vært: Anna Ingrisch

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Caspar Eric skriver om at være handicappet, og i sin digtsamling NYE BALANCER, der bærer genrebetegnelsen 'handicapdigte' fortæller han om den diskrimination, han oplever - og den krop han lever i. Caspar Eric debuterede som forfatter i 2014 med den prisbelønnede poesi-udgivelse 7/11. Glenn Bech skriver i sin nye bog JEG ANERKENDER IKKE LÆNGERE JERES AUTORITET, med genrebetegnelsen manifest, om, hvor meget penge og klasse betyder for livet, også i vores velfærdssamfund. Glenn Bechs forfatterdebut FARSKIBET udkom i 2021 til strålende anmeldelser.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.