Udstillingsåbning

Udstillingsåbning:
Gauri Gill

 • Dato
  Torsdag 26. januar
 • Tid
  Kl. 11:00 - 22:00
 • Sted
  Østfløjen
 • Pris
  Alm. entrépris

Udstillingen med den indiske fotograf Gauri Gill åbner 26. januar i Louisianas Østfløj. Det er muligt at få en introduktion til udstillingen kl. 14 og kl. 18 og klubmedlemmer kan vælge en gratis plakat med fra udstillingen torsdag og fredag.

Fra sin base i New Delhi er fotografen Gauri Gill (f. 1970) de senere år for alvor slået igennem på den internationale kunstscene. Hendes værk er originalt og stærkt personligt, det kommunikerer med både poesi og humor, kombinerer sociale og æstetiske aspekter og har klar politisk kant. Og så vidner det om stor menneskelig indlevelse. Gauri Gill benytter sig af en lang række fotografiske genrer, hun arbejder i sort-hvidt og farve, analogt og digitalt. Tilgangen er empatisk og solidarisk, men helt usentimental og stilmæssigt spænder hendes billeder fra en nøgtern realisme til en nærmest ’magisk dokumentarisme’.

PROGRAM
Kl. 11.00-22.00

Udstillingen med Gauri Gill åbner i Østfløjen og der er adgang for alle til udstillingen hele dagen.

Kl. 14.00
Introduktion til udstillingen. Denne introduktion er gratis men kræver tilmelding og varer 45 min. Tilmelding maks. 2 timer før i indgangen. Vi mødes i museets foyer.

Kl. 18.00
Kunstformidler Line Ali Chayder introducerer Gauri Gill og udstillingen. Introduktionen er gratis og varer ca. 20 minutter. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Vi mødes i udstillingen.

Gratis plakat til klubmedlemmer

Medlemmer af Louisiana Klubben kan vælge mellem én af de to Gauri Gill udstillingsplakater. Bemærk, særtilbuddet gælder ved besøg på Louisiana 26. og 27. januar kl. 11-22.

Bliv klubmedlem her

Gauri Gill

Relateret udstilling

Den indiske fotograf Gauri Gill søger at give en stemme til og rykke det moderne Indiens udenforstående – de glemte, gemte, oversete og udstødte – ind midt i billedet. Og dermed i vores synsfelt.