Udstillingsåbning

Udstillingsåbning:
Ragnar Kjartansson

 • Dato
  Fredag 9. juni
 • Tid
  Kl. 16:00 - 22:00
 • Sted
  Sydfløj, Park, Cafe
 • Pris
  Fri entré

Kom med til åbningen af den store Ragnar Kjartansson udstilling 'Epic Waste of Love and Understanding' – som The Art Newspaper allerede på forhånd har udråbt til en af årets vigtigste kunst-begivenheder. Den musikalske, islandske multikunstner og internationale "kunstdarling" Kjartansson er selv med til at byde velkommen i parken. Fri entré for alle.

PROGRAM

Kl. 16.00-22.00
Fri entré til udstillingen i Sydfløjen og til museet – alle er velkomne!

Kl. 17.30
I parken foran den gamle villa: Velkommen ved museets direktør Poul Erik Tøjner, udstillingens kurator Tine Colstrup samt ved kunstneren Ragnar Kjartansson.

Kl. 18.30
Den islandske komponist, musiker og DJ Gísli Galdur, der er en af Kjartanssons gode venner, sørger for musikalsk underholdning i Louisiana Cafe.

KLUBTILBUD:
Til udstillingen har museet i samarbejde med Ragnar Kjartansson fremstillet to t-shirts (økologisk fairtrade bomuld). De vil i hele åbningsweekenden t.o.m. søndag 11. juni kunne købes til en særlig klubpris på kun 150 kr. Normal pris 299 kr.
Er du mellem 18-29 år kan du købe et U29-klubkort + valgfri t-shirt til kun 230 kr. (normalpris 464 kr.) på åbningsaftenen.

Ragnar Kjartansson

Relateret udstilling

Glæd dig til den første omfattende solopræsentation i Skandinavien af islandske Ragnar Kjartansson – en af samtidskunstens vigtigste og mest interessante stemmer.