Louisiana Live

(UDSOLGT) Ukraine er et rigtigt land

 • Dato
  Tirsdag 5. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Hvordan skal vi egentlig forstå Ukraine og dets tragiske historie, splittet mellem Øst og Vest? Anna Libak, en af vores førende udenrigspolitiske eksperter og kendere af Rusland, er aftenens gæst.

BESTIL PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

“Ukraine er ikke et rigtigt land”, sagde den russiske præsident Putin, få dage før han indledte den storstilede invasion at det store, europæiske land med den tunge og lidelsesfulde historie. Ukrainerne, og deres præsident, bliver i disse uger berømmet for den stærke og stædige modstand mod den russiske overmagt.

Men hvad er det for et land, Ukraine, og hvordan skal vi forstå dets tragiske historie – splittet mellem Øst og Vest?

Mød journalist, forfatter, Ruslandskender og udlandsredaktør på Weekendavisen Anna Libak til en samtale om Ukraine, dets folk og historie.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.