Louisiana Live

Ungdommens kilde

 • Dato
  Torsdag 13. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Et af menneskets besættelser er tanken om at kunne stoppe aldringen. At finde ungdommens kilde og udsætte alderens skavanker, svækkelse, sygdom og død.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Netop denne drift har et af Danmarks unge forskningstalenter kastet sig over: med bogen Gopler ældes baglæns og dens hæsblæsende gennemgang af menneskets kamp mod tiden fik Nicklas Brendborg et internationalt gennembrud. Han gennemgår både videnskabens forskning i aldring og undersøger, hvad man faktisk kan gøre for at leve længere og bedre.

Mød Nicklas Brendborg til en samtale om liv og død, fascinerende dyr, videnskabelige gennembrud – og menneskets evige kamp mod tiden.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.