Louisiana Live

'Vanskabte Land' - en aften med filminstruktør Hlynur Pálmason

 • Dato
  Tirsdag 29. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den prisbelønnede islandske instruktør og manuskriptforfatter Hlynur Pálmason er aktuel med ny film - og gæster i den forbindelse Louisiana LIVE.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Filmen ’Vanskabte Land’ udspiller sig i slutningen af det 19. århundrede, hvor religion, kærlighed og stor natur kolliderer da den unge præst Lucas bliver udsendt til en fjerntliggende del af Island for at bygge en kirke.

Hlynur Pálmason er selv rundet af den islandske natur, og er berømt for sine fortællinger hvor menneskets skæbne og naturen flettes sammen. Pálmason har tidligere instrueret ’En hvid, hvid dag,’ ’Vinterbrødre’ og “Nest” der blev vist på CPH:DOX i år.

Mød den storroste instruktør til en samtale om filmkunst, inspiration og naturen, med klip og uddrag fra ’Vanskabte Land’ der får dansk premiere 1. december.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.