Kurser & workshops

Vinteraften-værksted: Mennesket & maskinen

 • Dato
  Onsdag 10. januar
 • Tid
  Kl. 18:30 - 21:00
 • Sted
  Børnehusets værksted
 • Pris
  Kr. 250 ekskl. entré til museet

Tetsuya Ishida, Untitled, 1995 (detalje). Collection of Shizuoka Prefectural Museum of Art. ©Tetsuya Ishida Estate.

Hvad er forholdet mellem mennesker og maskiner i dag? Hvordan skal vi forholde os til kunstig intelligens, og hvordan står det til med kreativiteten i en stadig mere digitaliseret verden?

Det er bl.a. nogle af de spørgsmål, som undersøges på dette vinteraften-værksted, der tager udgangspunkt i værker i den aktuelle udstilling 'Det uerstattelige menneske'. Du vil være med til at se på værker af kunstnerne Tetsuya Ishida, Agnieszka Kurant og Trevor Paglen, og i værkstedet undersøges temaet 'menneske og maskine' gennem arbejdet med collager.

KØB BILLET

PRIS: Kr. 250 (+ kr. 10 gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Er du medlem af Louisiana Klubben?  Så husk dit Klubkort, som vises ved indgangen.

OM VINTERAFTEN-VÆRKSTEDER

I årets første måneder kan du forfølge din interesse for kunstneriske eksperimenter og dykke ned i værker på Louisiana. Hver workshop indeholder en kort introduktion til en kunstner og en teknik, efterfulgt af et praktisk værksted. Aftenerne starter i museets foyer, hvor du mødes med én af museets kunstformidlere, hvorefter I går direkte i udstillingen. Der kræves ingen forkundskaber for at kunne deltage.

Se flere værksteder.

Det uerstattelige menneske

Relateret udstilling

Stor tema udstilling, der søgte at indkredse fænomenet kreativitet som noget grundlæggende og definerende for, hvad det vil sige at være menneske - ikke mindst i en tid med kunstig intelligens.