Louisiana Lecture

(Udskudt) Wörsel - kunst og gastronomi

 • Dato
  Onsdag 20. januar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Jacob Wamberg, professor i kunsthistorie, og Claus Christensen, kok og kunstsamler, ser på sammenhænge mellem maleri og sauce i Troels Wörsels kunst.

Bemærk: Vi håber at finde en ny dato til dette arrangement, når museet genåbner.

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

I anledning af den netop åbnede udstilling med Troels Wörsel (1950-2018) fortæller Jacob Wamberg, professor i kunsthistorie, om mulige sammenhænge mellem gastronomi og kunst hos den danske kunstner.

Aftenen introduceres af udstillingens kurator Anders Kold, mens den københavnske kok og kunstsamler Claus Christensen supplerer med gastronomiske fodnoter.

Troels Wörsel dyrkede i sin udforskning af maleriet de gamle mestre, sammenlignede til tider kunstens grammatikker med gastronomiens processer og var stærkt optaget af såvel cykelløb som teoretisk videnskab.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir) på museet, indtil du sidder på din plads i salen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Med opfordring til vores gæster om at melde afbud, hvis de er forhindrede, håber vi løbende at kunne frigive eventuelle afbudspladser her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for tæt på arrangementets begyndelse til at kunne nå at frigive dem – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementet går i gang.

Troels Wörsel

Relateret udstilling

I serien Louisiana on Paper præsenteres en række efterladte arbejder på papir af den danske maler Troels Wörsel. Her åbnes for ukendte og overraskende sider af denne danske kunstners livsværk.