Louisiana Lecture

Wörsel - kunst og gastronomi

 • Dato
  Onsdag 9. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Jacob Wamberg, professor i kunsthistorie, og Claus Christensen, kok og kunstsamler, ser på sammenhænge mellem maleri og sauce i Troels Wörsels kunst.

KØB BILLET

Billetpris er eksklusiv entré til museet.

I anledning af udstillingen med Troels Wörsel (1950-2018) fortæller Jacob Wamberg, professor i kunsthistorie, om mulige sammenhænge mellem gastronomi og kunst hos den danske kunstner.

Aftenen introduceres af udstillingens kurator Anders Kold, mens den københavnske kok og kunstsamler Claus Christensen supplerer med gastronomiske fodnoter.

Troels Wörsel dyrkede i sin udforskning af maleriet de gamle mestre, sammenlignede til tider kunstens grammatikker med gastronomiens processer og var stærkt optaget af såvel cykelløb som teoretisk videnskab.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Troels Wörsel

Relateret udstilling

I serien Louisiana on Paper præsenteres en række efterladte arbejder på papir af den danske maler Troels Wörsel. Her åbnes for ukendte og overraskende sider af denne danske kunstners livsværk.