Forny din
Louisiana
glæde
- spar 20%

Vi har et særligt forårstilbud til dig, der tidligere har været medlem af Louisiana Klubben. Lige nu tilbyder vi dig 20% "fornyelsesrabat", hvis du igen bliver medlem og køber Klubkort senest 31. marts 2022.

Husk, at du med Klubkort har adgang til en række fordele og tilbud samt invitationer til åbninger og arrangementer kun for medlemmer. Du får altid fri entré, 10% rabat i Louisiana Cafe og Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin, samt fri eller rabatteret entré på andre museer i Danmark, Norden og Tyskland.

Museer i Tyskland

Lukas Spoerl

Nye tilbud: Rabat på entréen på Barberini Museum, Potsdam i løbet af foråret + gå 2 for 1 på Bucerius Kunst Forum i Hamborg resten af 2022

Weekend med Aalto & Utzon

Særtilbud for medlemmer af Louisiana Klubben

Tag på et dejligt weekendophold for 2 pers. fyldt med kunst, gourmet og arkitektur i Aalborg - til en særlig fordelagtig klubpris.

Opholdet inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, to-retters aftenmenu på Hotel Comwell Hvide Hus fredag, frokost på Kunstens Café Aalto, kaffe og kage på Utzon Centers Restaurant JØRN samt entré til Kunsten og Utzon Center.

Kommende arrangementer

Se hele kalenderen