Med den nye Louisiana App vil det fremover være muligt for dig at tjekke gyldighed, ændre kontaktinfo samt se alle dine aktuelle klubtilbud. Du skal blot bruge din mail første gang, at du logger på. Hvis du ikke har oplyst din mail til os, så kan du bruge kortnummeret, som står på dit fysiske kort. Så vil det være muligt at registrere din mail adresse efterfølgende.

Du vil fortsat kunne gøre brug af dit eksisterende, fysiske Klubkort, men du vil fremover ikke få tilsendt et nyt ved årlig fornyelse. Ønsker du fortsat et fysisk Klubkort, kan det udstedes på museet.

Ønsker du at rette i dine medlems oplysninger uden at bruge appen, kan du logge ind her og se din medlemsprofil, forny dit Klubkort og rette dine adresse oplysninger m.m.

Download Louisianas App

Scan QR koden for at få dit digitale Klubkort på mobilen. Kan du ikke scanne koden direkte fra din mobil, anbefaler vi, at du henter den via nedenstående links i App Store eller Google Play.

Er du i tvivl?

Vi har samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber, vil være en hjælp både før og efter, at du har hentet appen. Du kan også vælge at gå direkte i App Store eller Google Play og hente appen.

 • Hvad sker der med mit fysiske Klubkort?

  Du kan stadig bruge dit fysiske klubkort, når du besøger museet eller skal have rabat i Louisiana Butik, Café og Webshop. Dit eksisterende fysiske kort fortsat vil være gyldigt og kunne bruges, så længe du fornyer dit medlemskab. Ønsker du at opdatere det fysiske kort ved fornyelse, kan det udstedes på museet.

 • Hvor og hvordan får jeg mit digitale Klubkort?

  Dit digitale Klubkort kan opbevares i Louisiana Appen. Når du har downloadet appen logger du ind med din mail, hvis vi allerede har den i vores system, eller med det nummer der står på dit Klubkort.

  Fremover vil det være på mail, at vi sender reminder, når det er ved at være tid til at forny dit medlemskab. Ligesom i appen vil det også være muligt at logge ind og rette oplysninger om dit medlemskab via Louisianas hjemmeside.

 • Hvad hvis jeg ikke har en mail adresse?

  Så fortsætter dit medlemskab som hidtil. Du kan stadig bruge dit fysiske Klubkort, når du besøger museet eller skal have rabat i Louisiana Butik, Cafe og Webshop. Bemærk, at du ikke vil modtage et nyt kort i forbindelse med årlig fornyelse. Ønsker du at opdatere det fysiske kort ved fornyelse, kan det udstedes på museet.

 • Hvem kontakter jeg, hvis jeg har spørgsmål?

  Vi kan naturligvis altid hjælpe dig, når du besøger museet, og du er også velkommen til at skrive til os på klub@louisiana.dk 

 • Hvor opbevarer jeg mit digitale Klubkort?

  Dit digitale Klubkort kan opbevares i Louisianas App.

  Download til iPhone
  Download til Android

 • Hvordan bruger jeg det digitale Klubkort, når jeg besøger museet?

  QR koden der er tilknyttet klubkortet, og som ligger i appen eller Wallet når du har logget ind første gang, er den der giver dig adgang til museet samt rabat i Louisiana Butik, Cafe og Webshop. I indgangen vil du blive budt velkommen af en medarbejder, som vil scanne dit Klubkort.

 • Hvorfor er det relevant for mig at downloade Louisianas app?

  Med den nye Louisiana App har du altid dit Klubkort ved hånden, når du besøger museet.

  QR koden der er tilknyttet Klubkortet, og som ligger i appen når du har logget ind første gang, er den der giver dig adgang til museet samt rabat i Louisiana Butik, Cafe og Webshop. Med appen kan du nemt ændre dine adresse oplysninger og du kan orientere dig om aktuelle medlemsfordele, læse om udstillinger, se åbningstider m.m. Fremover vil det være på mail, at vi sender reminder, når det er ved at være tid til at forny dit medlemskab.

  Ønsker du at rette i dine medlems oplysninger uden at bruge appen, kan du logge ind her og se din medlemsprofil, forny dit Klubkort og rette dine adresse oplysninger m.m.