Louisiana Klubben

Med et Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud. Du får bl.a. altid 10 % rabat i Louisiana Cafe, Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i Danmark og Norden m.m.

Klubrabat til Copenhagen Photo Festival

Medlemmer af Louisiana Klubben får 25% på festivalbillet til årets fotofestival.

Foto: Chloé Milos Azzopardi - fra serien 'Non Technological Devices', 2023.

Nordens største fotofestival, Copenhagen Photo Festival, inviterer i år til 15-års jubilæum den 6.-16. juni. Årets fejring byder på et stærkt program, hvor tidens største dagsordener – fra klima og mental mistrivsel til migrationskriser, krig og forbundethed til naturen – bliver taget under kritisk fotografisk behandling.

Centrum for Copenhagen Photo Festival vil igen i år være på Refshaleøen, hvor der under festivalens 10 dage bl.a. vil være udstillinger, foredrag, events, socialt samvær og meget mere. Derudover vil der være mere end 55 udstillinger på gallerier, museer og kulturinstitutioner rundt omkring i Storkøbenhavn og Sydsverige med i festivalen.

Medlemmer af Louisiana Klubben tilbydes 25% på køb af festivalbillet. Tilføj rabatkoden LOUSIANA24, når du har lagt billetten i kurven.

Events kun for klubmedlemmer

Se hele kalenderen
 • Tors 20. jun
  15:30 - 18:30

  Marina schminkt Luciano, 1975. Museum Ludwig, Köln © Franz Gertsch AG

  Klub Preview: Franz Gertsch

  Få en intro til udstillingen og nyd en gratis øl/ vand i parken

  Klub

Hent dit digitale klubkort

Lige ved hånden på din telefon og på den nye Louisiana App

Som medlem af Louisiana Klubben kan du nu have en digital udgave af dit Klubkort liggende på mobilen i den nye Louisiana App. I appen kan du fremover tjekke gyldighed, ændre kontaktinfo og få et overblik over aktuelle udstillinger og klubtilbud.

Brug din mailadresse første gang, du logger ind i appen. Hvis du ikke har oplyst din mail til os, så kan du bruge kortnummeret, som står på dit nuværende, fysiske kort. Så vil det være muligt at registrere din mail efterfølgende.

Vi har samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber, vil være en hjælp både før og efter, at du har hentet appen. Du kan også vælge at gå direkte i App Store og hente appen til din iPhone eller Google Play til Android (dette anbefaler vi, hvis du ikke kan scanne en QR-kode direkte fra din mobil).

PÅ TUR MED DIT KLUBKORT

Fri eller rabatteret entré på andre museer

Som medlem af Louisiana Klubben tilbydes du også fri entré eller rabat på din entré på andre museer i Danmark, Norden, Tyskland og Schweiz. Du kan bl.a. gå 2 for 1 på Bucerius Kunst Forum i Hamborg eller få fri entré på Munchmuseet og Nasjonalmuseet i Oslo.

Faste fordele med klubkort

Få en hvervegave

Hvis du allerede er medlem, så tilbyder vi dig en gave i form af en voucher på 300 kr. til Louisiana Cafe eller Butik, hvis du hverver et nyt 1 eller 1+1 medlem.