Louisiana Klubben

Med et Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud samt invitationer til åbninger og arrangementer kun for medlemmer.

Du får altid 10 % rabat i Louisiana Cafe, Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i bl.a. Danmark og Norden.

Events kun for klubmedlemmer

Se hele kalenderen

Klubtilbud:
Årets foto-festival

Kom og oplev årets fotofestival i København og få rabat på festivalbilletten.

Fra 1. til 11. juni inviterer Copenhagen Photo Festival til fejring af fotografiet og i den forbindelse tilbydes medlemmer af Louisiana Klubben særrabat på partoutbilletten til festivalens centrum på Refshaleøen. Kr. 100 (normalpris 130 kr.). Du skal blot indtaste rabatkoden LOUISIANA-2023, når du bestiller din billet via link herunder. Koden gælder indtil 31. maj kl. 12.

PÅ TUR MED DIT KLUBKORT

Fri eller rabatteret entré på andre museer

Som medlem af Louisiana Klubben tilbydes du også fri entré eller rabat på din entré på andre museer i Danmark, Norden, Tyskland og Schweiz. Du kan bl.a. gå 2 for 1 på Bucerius Kunst Forum i Hamborg eller få fri entré på Munchmuseet og Nasjonalmuseet i Oslo.

Klubtilbud:
10% på dans i verdensklasse

Københavns internationale dansefestival – København Danser – byder i 2023 på tre stjerneforestillinger.

Medlemmer af Louisiana Klubben inviteres til dansefestival i 2023 med tre internationale danseforestillinger. På Østre Gasværk Teater kan du i maj opleve den både følsomme, hårdtslående og morsomme forestilling Decadance #22 danset af The Batsheva Ensemble fra Israel, og i juni kan du se det allerbedste fra ballettens verden, når 14 stjernedansere fra Pariseroperaen går på scenen. August byder på forestillingen Les Ballets Trockadero de Monte Carlo fremvist af balletkompagniet The Trocks, der i løbet af Copenhagen Pride-ugen indtager Folketeatret på Nørrebro. Læs mere og køb billet med rabat herunder:

Faste fordele med klubkort

Få en hvervegave

Hvis du allerede er medlem, så tilbyder vi dig en gave i form af en voucher på 300 kr. til Louisiana Cafe eller Butik, hvis du hverver et nyt 1 eller 1+1 medlem.