Louisiana Klubben

Med et Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud. Du får bl.a. altid 10 % rabat i Louisiana Cafe, Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i Danmark og Norden m.m.

Ekstra gæst!

Få endnu mere glæde af dit Klubkort lige nu

Er du Klubmedlem, har du de næste par uger mulighed for at invitere en ekstra gæst med på Louisiana. Så kan I sammen opleve farvestrålende maleri af Soutine og Báez og hovedværker fra samlingen af Bourgeois, Giacometti og Kentridge. Samt nyde en forårsmenu i Caféen og en tur i Skulpturparken, der er ved at springe ud.

Har du Klubkort 1 eller U29 kan du invitere én gæst med, har du et Klubkort 1+1 kan du medbringe en ekstra gæst foruden din +1.

Tilbuddet gælder til og med søndag 5. maj.

Events kun for klubmedlemmer

Se hele kalenderen

Hent dit digitale klubkort

Lige ved hånden på din telefon og på den nye Louisiana App

Som medlem af Louisiana Klubben kan du nu have en digital udgave af dit Klubkort liggende på mobilen i den nye Louisiana App. I appen kan du fremover tjekke gyldighed, ændre kontaktinfo og få et overblik over aktuelle udstillinger og klubtilbud.

Brug din mailadresse første gang, du logger ind i appen. Hvis du ikke har oplyst din mail til os, så kan du bruge kortnummeret, som står på dit nuværende, fysiske kort. Så vil det være muligt at registrere din mail efterfølgende.

Vi har samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber, vil være en hjælp både før og efter, at du har hentet appen. Du kan også vælge at gå direkte i App Store og hente appen til din iPhone eller Google Play til Android (dette anbefaler vi, hvis du ikke kan scanne en QR-kode direkte fra din mobil).

PÅ TUR MED DIT KLUBKORT

Fri eller rabatteret entré på andre museer

Som medlem af Louisiana Klubben tilbydes du også fri entré eller rabat på din entré på andre museer i Danmark, Norden, Tyskland og Schweiz. Du kan bl.a. gå 2 for 1 på Bucerius Kunst Forum i Hamborg eller få fri entré på Munchmuseet og Nasjonalmuseet i Oslo.

Faste fordele med klubkort

Få en hvervegave

Hvis du allerede er medlem, så tilbyder vi dig en gave i form af en voucher på 300 kr. til Louisiana Cafe eller Butik, hvis du hverver et nyt 1 eller 1+1 medlem.