Louisiana
Klubben

Med et Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud samt invitationer til åbninger og arrangementer kun for medlemmer. Du får altid 10 % rabat i Louisiana Cafe og Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i Danmark og Norden.

Bemærk: Alle Louisiana Klubkort forlænges med fire måneder grundet den aktuelle nedlukning. Forlængelsen sker automatisk, og den nye udløbsdato vil fremgå, når det er tid til fornyelse. Når museet igen er åbent, hjælper Klubben naturligvis, hvis der er tvivl om medlemskabets løbetid. Har du Klubkort 1, 1+1 eller 1+3 vil du sammen med revyen til MOR! udstillingen også modtage et brev med en mærkat, der viser din nye udløbsdato – mærkaten kan sættes oven på det eksisterende Klubkort.

Bliv medlem - køb et Klubkort

PÅ KULTUR MED
DIT KLUBKORT

Louisiana Klubben samarbejder med en række museer rundt om i Danmark og Norden. Med dit Klubkort kan du derfor få fri eller rabatteret entré på enestående kunstoplevelser rundt om i landet – og normalt også i de øvrige nordiske lande. Læs om de enkelte museer og tilbud herunder.

SÆRLIGE TILBUD I DANMARK

BEMÆRK: Som følge af den aktuelle nedlukning er der i øjeblikket ikke adgang til disse museer.

 • Gl. Holtegaard 2 for 1

  Gl. Holtegaard er en kunsthal, smukt placeret og integreret i Lauritz de Thurahs historiske barokanlæg. Her præsenteres et ambitiøst udstillingsprogram med tre-fire skiftende udstillinger om året af både ny og ældre kunst. Det er Gl. Holtegaards ambition at præsentere ny såvel som ældre billedkunst, der aktualiserer historien og perspektiverer den tid, vi lever i i dag. Hertil kommer et mangfoldigt aktivitetsprogram med artist talks, performances, debatter mm. Og så naturligvis den ca. 30.000 m2 store smukke barokhave, der i starten af 00’erne blev genskabt med forbillede i Lauritz de Thurahs gamle barokvision for hus og have fra 1756. Se mere på www.glholtegaard.dk

  Gl. Holtegaard ligger kun 30 min. kørsel fra København og det er nemt at komme dertil med både bil og offentlig transport.

  Som medlem af Louisiana Klubben kan du gå 2, men betale for 1 i resten af 2020 og hele 2021.

 • Kunsten og Utzon Center i Aalborg fri entré

  I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst. Ved fremvisning af Klubkort får du gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art samt Utzon Center i Aalborg.

 • HEART i Herning fri entré

  Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART – Herning Museum of Contemporary Art. Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930’erne og frem til i dag.

 • Ribe Kunstmuseum 2 for 1

  Ribe Kunstmuseum er et af landets ældste og smukkeste museer. Her kan du se særudstillinger og beundre en unik samling af dansk kunst fra 1750-1950.

  Samlingen tæller værker fra slutningen af 1700-tallet af portrætmaleren Jens Juel og hofmaleren Nicolai Abildgaard. De danske guldaldermalere fra første halvdel af 1800-tallet er repræsenteret ved C.W. Eckersberg, Christen Købke, Johan Thomas Lundbye og Martinus Rørbye.

  Malerier af skagensmalerne Anna og Michael Ancher og P.S. Krøyer er med, og det samme er kunst fra det moderne gennembrud af L.A. Ring og Vilhelm Hammershøi. Fritz Syberg og Peter Hansen tilhører fynbomalerne fra starten af 1900-tallet, og den tidlige modernisme ses med kunstværker af William Scharff, Olaf Rude og Edvard Weie.

  Museets samling afrundes med landskaber af Sigurd og Christine Swane samt Oluf Høst og med Cobrakunstneren Egill Jacobsens maskebilleder.

  Læs mere om Ribe Kunstmuseum
  Med dit Klubkort får du i 2021 mulighed for at gå 2 ind, men kun betale for 1 på Ribe Kunstmuseum. Bemærk: museet er lukket i perioden 11. januar til 02. februar

 • Esbjerg Kunstmuseum 25% rabat på entré

  Esbjerg Kunstmuseum er et museum for moderne kunst og samtidskunst, der i samarbejde med danske og udenlandske kunstnere præsenterer nye tendenser i kunsten. Museet arrangerer fem-syv særudstillinger årligt og viser desuden sin faste samling i skiftende præsentationer, der etablerer forskellige overraskende dialoger mellem værkerne.

  Museet fungerer som et æstetisk laboratorium, hvor kunstnere ofte får frirum til at afprøve anderledes ideer, og hvor traditionelle opfattelser af, hvad en udstilling er, udfordres og gentænkes. Det betyder, at der vedvarende eksperimenteres med udstillingen som medium, og at kunsten præsenteres på nye måder – for eksempel i sammenhæng med musik eller naturvidenskab.

  Læs mere om Esbjerg Kunstmuseum

  Esbjerg Kunstmuseum tilbyder 25% rabat på den alm. entrébillet i resten af 2020 og hele 2021 til Louisiana Klubbens medlemmert

SÆRLIGE TILBUD I NORDEN

BEMÆRK: Corona-krisen gør det desværre ikke muligt at benytte Klubkortet i udlandet.

 • Kistefos-Museet nær Oslo fri entré

  Kistefos-museet ligger naturskønt ca. en time nordvest for Oslo og omfatter industrimuseum, kunsthal og en af Nordeuropas største skulpturparker med værker af internationale samtidskunstnere. I år blev “kunsthals-broen”, tegnet af Bjarke Ingels/BIG, indviet. 


  Med Klubkort får du fri entre for dig + ledsager også i 2020 sæsonen, der varer fra 24. maj –  4. oktober.

 • Amos Rex i Helsinki 2 for 1

  Kunstmuseet Amos Rex genåbnede i nye arkitektoniske rammer i 2018 og er på kort tid blevet en af Helsinkis hovedattraktioner. Museet præsenterer både en egen samling og skiftende udstillinger – se kommende udstillinger. 

  Med dit Klubkort kan du frem til slutningen af 2020 få adgang for 2 personer, men kun betale for 1 person.

 • HOK — Henie Onstad Kunstsenter fri entré

  HOK– Henie Onstad Kunstsenter ligger naturskønt på Høvikodden, lidt uden for Oslo. HOK byder på et højt profileret udstillings-, musik- og aktivitetsprogram, og har desuden en egen vægtig kunstsamling – mere end 4000 værker med hovedvægt på modernisme, Fluxus- og Cobra-bevægelserne.

  Louisiana Klubben har en fast aftale om, at Klubkort giver fri entré på HOK

 • Wanås Konst 2 for 1

  Med dit Louisiana Klubkort får du nu adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Wanås Konst – kunst- og kulturcentret med den store skulpturpark fuld af samtidskunst og installationer, der ligger ca. 1,5 time fra Kbh midt i det skønne skånske skovlandskab. 2-for-1 tilbuddet gælder hele 2020.

  Wanås Konst – Center för Konst och Lärande er et fortryllende og forunderligt udflugtsmål, der blev grundlagt af Marika Wachtmeister i 1987, bl.a. med inspiration fra Louisiana. Rundt om en gammel skånsk herregård kan man her gå på opdagelse i stort skovområde med omkring 70 kunstværker, skabt direkte til stedet af kunstnere som Yoko Ono, Richard Wilson, Janet Cardiff, Dan Graham, Nathalie Djurberg & Hans Berg, Jenny Holzer, Jeppe Hein m.fl. Den store Poul Gernes pyramide, som i sommeren 2016 kunne ses på Louisiana, er også genopført her.

  Wanås rummer også en kunsthal og byder også hvert år på flere udstillinger med tilhørende aktiviteter, omvisninger og workshops. Godset Wanås drives i dag som økologisk landbrug og leverer bl.a. produkter til Wanås Restaurant & Hotel, der blev indviet i 2017. Wanås ligger i det nordøstlige Skåne, ca. 1,5 time fra København – kommer man med tog er nærmeste station Hässleholm.

  Læs mere om Wanås Konst her.

 • Munchmuseet fri entré

  Munchmuseet i Oslo rummer mere end halvdelen af Edvard Munchs malerier og de fleste af hans grafiske motiver. Den omfattende samling giver museet en særstilling som monografisk museum internationalt, og gør det muligt at arrangere særudstillinger på højeste plan, f.eks. mestermøder mellem Munch og Van Gogh, Mapplethorpe og Jorn. Der er fri entré med ledsager til museet med Louisiana Klubkort.

 • Nasjonalmuseet i Oslo fri entré

  Louisiana Klubkort giver dig fri entré med ledsager til Nasjonalmuseet – Arkitektur. Bemærk, at selve Nasjonalgalleriet nu er midlertidigt lukket og genåbner på en ny adresse i 2021, som det største kulturhus i Norden

  Læs mere om det nye Nasjonalmuseet.

 • Kode - 7 museer i Bergen fri entré

  Dit klubkort giver fri entré for 1 person + 1 ledsager på et af Nordens største museer for kunst, kunsthåndværk, design og musik. KODE er en unik kombination af fire kunstmuseer og tre komponisthjem. Her findes bl.a. en af verdens vigtigste Edvard Munch-samlinger og mesterværker af Picasso og Nikolaj Astrup. Tilbud gælder frem til 31.12 2020.