Louisiana
Klubben

Med et Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud samt invitationer til åbninger og arrangementer kun for medlemmer. Du får altid 10 % rabat i Louisiana Cafe og Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i Danmark og Norden.

Bemærk: Alle Louisiana Klubkort er forlænget med fire måneder. Forlængelsen sker automatisk, og den nye udløbsdato vil fremgå, når det er tid til fornyelse. Sammen med Louisiana revyen til MOR! udstillingen har du modtaget mærkat, der viser din nye udløbsdato – mærkaten kan sættes oven på det eksisterende Klubkort. Ellers hjælper vi naturligvis, når du besøger museet igen.

Bliv medlem - køb et Klubkort

Weekend med Aalto & Utzon

Særtilbud for medlemmer af Louisiana Klubben

Tag på et dejligt weekendophold for 2 pers. fyldt med kunst, gourmet og arkitektur i Aalborg - til en særlig fordelagtig klubpris.

Opholdet inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, to-retters aftenmenu på Hotel Comwell Hvide Hus fredag, frokost på Kunstens Café Aalto, kaffe og kage på Utzon Centers Restaurant JØRN samt entré til Kunsten og Utzon Center.

PÅ KULTUR MED
DIT KLUBKORT

Louisiana Klubben samarbejder med en række museer rundt om i Danmark og Norden. Med dit Klubkort kan du derfor få fri eller rabatteret entré på enestående kunstoplevelser rundt om i landet – og normalt også i de øvrige nordiske lande. Læs om de enkelte museer og tilbud herunder.

SÆRLIGE TILBUD I DANMARK

 • Gl. Holtegaard 2 for 1

  Gl. Holtegaard er en kunsthal, smukt placeret og integreret i Lauritz de Thurahs historiske barokanlæg. Her præsenteres et ambitiøst udstillingsprogram med tre-fire skiftende udstillinger om året af både ny og ældre kunst. Det er Gl. Holtegaards ambition at præsentere ny såvel som ældre billedkunst, der aktualiserer historien og perspektiverer den tid, vi lever i i dag. Hertil kommer et mangfoldigt aktivitetsprogram med artist talks, performances, debatter mm. Og så naturligvis den ca. 30.000 m2 store smukke barokhave, der i starten af 00’erne blev genskabt med forbillede i Lauritz de Thurahs gamle barokvision for hus og have fra 1756. Se mere på www.glholtegaard.dk

  Gl. Holtegaard ligger kun 30 min. kørsel fra København og det er nemt at komme dertil med både bil og offentlig transport.

  Som medlem af Louisiana Klubben kan du gå 2, men betale for 1 i hele 2021.

 • Kunsten og Utzon Center i Aalborg fri entré

  I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst. Ved fremvisning af Klubkort får du gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art samt Utzon Center i Aalborg.

 • HEART i Herning fri entré

  Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART – Herning Museum of Contemporary Art. Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930’erne og frem til i dag.

 • Ribe Kunstmuseum 2 for 1

  Ribe Kunstmuseum er et af landets ældste og smukkeste museer. Her kan du se særudstillinger og beundre en unik samling af dansk kunst fra 1750-1950.

  Samlingen tæller værker fra slutningen af 1700-tallet af portrætmaleren Jens Juel og hofmaleren Nicolai Abildgaard. De danske guldaldermalere fra første halvdel af 1800-tallet er repræsenteret ved C.W. Eckersberg, Christen Købke, Johan Thomas Lundbye og Martinus Rørbye.

  Malerier af skagensmalerne Anna og Michael Ancher og P.S. Krøyer er med, og det samme er kunst fra det moderne gennembrud af L.A. Ring og Vilhelm Hammershøi. Fritz Syberg og Peter Hansen tilhører fynbomalerne fra starten af 1900-tallet, og den tidlige modernisme ses med kunstværker af William Scharff, Olaf Rude og Edvard Weie.

  Museets samling afrundes med landskaber af Sigurd og Christine Swane samt Oluf Høst og med Cobrakunstneren Egill Jacobsens maskebilleder.

  Læs mere om Ribe Kunstmuseum

  Med dit Klubkort får du i 2021 mulighed for at gå 2 ind, men kun betale for 1 på Ribe Kunstmuseum.

 • Holstebro Kunstmuseum 2 for 1

  Holstebro Kunstmuseum åbnede i 1967 som del af den kultursatsning, Holstebro Kommune havde indledt i 1965 med købet af Alberto Giacomettis skulptur ’Kvinde på kærre’.

  Allerede fra begyndelsen satsede museet på at vise få kunstnere, der til gengæld vises med mange værker. Det drejer sig i dag bl.a. om Henry Heerup, Olivia Holm-Møller, keramikpioneren Gertrud Vasegaard, samleren John Olsen, Tal R, Peter Linde Busk og tyske Jonathan Meese, der repræsenterer vor tids nyekspressive og nyfigurative maleri.

  De danske kunstnere vises sammen med traditionel kunst fra Afrika, Bali og Sydøstasien og med grafik af Picasso. Museet samlinger fortæller på den måde om kunsten som et universelt fænomen, hvor kunsten er udtryk for en levende tradition med fælles værdier på tværs af tid og kultur.

  Museet har til huse i et spændende museumskompleks, der forener gammelt og nyt. Det består af en herskabsvilla fra 1906, en museumsbygning fra 1981 og en ny bygning, Færchfløjen der åbnede i 2011, der danner rammen om museets særudstillinger. Hanne Kjærholm har tegnet både 1981-bygningen og den nye Færchfløj.

  Læs mere om Holstebro Kunstmuseum

  Med dit Klubkort har du i 2021 mulighed for at gå 2 ind, men kun betale for 1 på Holstebro Kunstmuseum.

 • Esbjerg Kunstmuseum 25% rabat på entré

  Esbjerg Kunstmuseum er et museum for moderne kunst og samtidskunst, der i samarbejde med danske og udenlandske kunstnere præsenterer nye tendenser i kunsten. Museet arrangerer fem-syv særudstillinger årligt og viser desuden sin faste samling i skiftende præsentationer, der etablerer forskellige overraskende dialoger mellem værkerne.

  Museet fungerer som et æstetisk laboratorium, hvor kunstnere ofte får frirum til at afprøve anderledes ideer, og hvor traditionelle opfattelser af, hvad en udstilling er, udfordres og gentænkes. Det betyder, at der vedvarende eksperimenteres med udstillingen som medium, og at kunsten præsenteres på nye måder – for eksempel i sammenhæng med musik eller naturvidenskab.

  Læs mere om Esbjerg Kunstmuseum

  Esbjerg Kunstmuseum tilbyder 25% rabat på den alm. entrébillet i 2021 til Louisiana Klubbens medlemmer