Louisiana
Klubben

Med et Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud samt invitationer til åbninger og arrangementer kun for medlemmer. Du får altid 10 % rabat i Louisiana Cafe og Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i Danmark og Norden.

Bemærk, at alle Klubkort i januar 2022 automatisk bliver forlænget med den måned, nedlukningen har varet.

Bliv medlem - køb et Klubkort

Kun for medlemmer

Se hele kalenderen

Klubtilbud: 20% på Sorcerer

Rabat på ny forestilling af kunstner Ed Atkins og forfatter Steven Zultanski på Revolver

Den britiske kunstner Ed Atkins og den amerikanske forfatter Steven Zultanski er gået sammen om forestillingen 'Sorcerer', der har premiere på Revolver (Østerbro Teater) til marts med Lotte Andersen, Peter Christoffersen og Ida Cæcilie Rasmussen. Medlemmer af Louisiana Klubben tilbydes 20% rabat på billetter til forestillingen fra den 23. til og med den 26. marts. Normalpris er 195 / Klubpris 148 (+ gebyr).

Forestillingen er en del af Østerbro Teaters serie, der startede i 2019, hvor både danske og internationale samtidskunstnere inviteres til at samarbejde om forestillinger.

Ed Atkins har tidligere haft værker præsenteret i udstillinger på Louisiana - bl.a. i Being There i 2017 - og kunstneren er også en del af museet samling.

PÅ KULTUR MED
DIT KLUBKORT

Louisiana Klubben samarbejder med en række museer rundt om i Danmark og Norden. Med dit Klubkort kan du derfor få fri eller rabatteret entré på enestående kunstoplevelser rundt om i landet – og normalt også i de øvrige nordiske lande. Læs om de enkelte museer og tilbud herunder.

SÆRLIGE TILBUD I DANMARK

 • Gl. Holtegaard 2 for 1

  Gl. Holtegaard er en kunsthal, smukt placeret og integreret i Lauritz de Thurahs historiske barokanlæg. Her præsenteres et ambitiøst udstillingsprogram med tre-fire skiftende udstillinger om året af både ny og ældre kunst. Det er Gl. Holtegaards ambition at præsentere ny såvel som ældre billedkunst, der aktualiserer historien og perspektiverer den tid, vi lever i i dag. Hertil kommer et mangfoldigt aktivitetsprogram med artist talks, performances, debatter mm. Og så naturligvis den ca. 30.000 m2 store smukke barokhave, der i starten af 00’erne blev genskabt med forbillede i Lauritz de Thurahs gamle barokvision for hus og have fra 1756. Se mere på www.glholtegaard.dk

  Gl. Holtegaard ligger kun 30 min. kørsel fra København og det er nemt at komme dertil med både bil og offentlig transport.

  Med dit Klubkort får du i 2022 mulighed for at gå 2 ind, men kun betale for 1 på Gl. Holtegaard.

 • Kunsten og Utzon Center i Aalborg fri entré

  I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst. Ved fremvisning af Klubkort får du gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art samt Utzon Center i Aalborg.

  Som medlem af Louisiana Klubben har du fri entré til Kunsten Museum of Modern Art og Utzon Center ved fremvisning af dit klubkort.

 • HEART i Herning fri entré

  Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART – Herning Museum of Contemporary Art. Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930’erne og frem til i dag.

  Som medlem af Louisiana Klubben har du fri entré til HEART ved fremvisning af dit klubkort.

 • Ribe Kunstmuseum 2 for 1

  Ribe Kunstmuseum er et af landets ældste og smukkeste museer. Her kan du se særudstillinger og beundre en unik samling af dansk kunst fra 1750-1950.

  Samlingen tæller værker fra slutningen af 1700-tallet af portrætmaleren Jens Juel og hofmaleren Nicolai Abildgaard. De danske guldaldermalere fra første halvdel af 1800-tallet er repræsenteret ved C.W. Eckersberg, Christen Købke, Johan Thomas Lundbye og Martinus Rørbye.

  Malerier af skagensmalerne Anna og Michael Ancher og P.S. Krøyer er med, og det samme er kunst fra det moderne gennembrud af L.A. Ring og Vilhelm Hammershøi. Fritz Syberg og Peter Hansen tilhører fynbomalerne fra starten af 1900-tallet, og den tidlige modernisme ses med kunstværker af William Scharff, Olaf Rude og Edvard Weie.

  Museets samling afrundes med landskaber af Sigurd og Christine Swane samt Oluf Høst og med Cobrakunstneren Egill Jacobsens maskebilleder.

  Med dit Klubkort får du i 2022 mulighed for at gå 2 ind, men kun betale for 1 på Ribe Kunstmuseum.

  Læs mere om Ribe Kunstmuseum

 • Holstebro Kunstmuseum 2 for 1

  Holstebro Kunstmuseum åbnede i 1967 som del af den kultursatsning, Holstebro Kommune havde indledt i 1965 med købet af Alberto Giacomettis skulptur ’Kvinde på kærre’.

  Allerede fra begyndelsen satsede museet på at vise få kunstnere, der til gengæld vises med mange værker. Det drejer sig i dag bl.a. om Henry Heerup, Olivia Holm-Møller, keramikpioneren Gertrud Vasegaard, samleren John Olsen, Tal R, Peter Linde Busk og tyske Jonathan Meese, der repræsenterer vor tids nyekspressive og nyfigurative maleri.

  De danske kunstnere vises sammen med traditionel kunst fra Afrika, Bali og Sydøstasien og med grafik af Picasso. Museet samlinger fortæller på den måde om kunsten som et universelt fænomen, hvor kunsten er udtryk for en levende tradition med fælles værdier på tværs af tid og kultur.

  Museet har til huse i et spændende museumskompleks, der forener gammelt og nyt. Det består af en herskabsvilla fra 1906, en museumsbygning fra 1981 og en ny bygning, Færchfløjen der åbnede i 2011, der danner rammen om museets særudstillinger. Hanne Kjærholm har tegnet både 1981-bygningen og den nye Færchfløj.

  Som medlem af Louisiana Klubben kan du gå 2, men betale for 1 på Holstebro Kunstmuseum.

  Læs mere om Holstebro Kunstmuseum

 • Esbjerg Kunstmuseum 2 for 1

  Esbjerg Kunstmuseum er et museum for moderne kunst og samtidskunst, der i samarbejde med danske og udenlandske kunstnere præsenterer nye tendenser i kunsten. Museet arrangerer fem-syv særudstillinger årligt og viser desuden sin faste samling i skiftende præsentationer, der etablerer forskellige overraskende dialoger mellem værkerne.

  Museet fungerer som et æstetisk laboratorium, hvor kunstnere ofte får frirum til at afprøve anderledes ideer, og hvor traditionelle opfattelser af, hvad en udstilling er, udfordres og gentænkes. Det betyder, at der vedvarende eksperimenteres med udstillingen som medium, og at kunsten præsenteres på nye måder – for eksempel i sammenhæng med musik eller naturvidenskab.

  Med dit Klubkort får du i 2022 mulighed for at gå 2 ind, men kun betale for 1 på Esbjerg Kunstmuseum.

  Læs mere om Esbjerg Kunstmuseum

Weekend med Aalto & Utzon

Særtilbud for medlemmer af Louisiana Klubben

Tag på et dejligt weekendophold for 2 pers. fyldt med kunst, gourmet og arkitektur i Aalborg - til en særlig fordelagtig klubpris.

Opholdet inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, to-retters aftenmenu på Hotel Comwell Hvide Hus fredag, frokost på Kunstens Café Aalto, kaffe og kage på Utzon Centers Restaurant JØRN samt entré til Kunsten og Utzon Center.

SÆRLIGE TILBUD I NORDEN

Samarbejde med en række af Nordens førende museer gør det muligt at opnå fri eller rabatteret entré med Louisiana Klubkortet, når du rejser i Norden - husk at checke de enkelte museers (sæson)åbningstider, program mm.

 • Falsterbo Photo Art Museum 2 for 1

  Med dit Louisiana Klubkort får du adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på det nye museum for fotokunst Falsterbo Photo Art Museum, der ligger på den naturskønne Falsterbo-halvø i det sydvestlige Skåne kun en time fra København.

  Falsterbo Photo Art Museum er et netop åbnet, privatmuseum der præsenterer en international samling af fotokunst samt midlertidige udstillinger med de største navne indenfor fotografi. Parret Christina og Claes Lindquist, hvis samling på omkring 450 hovedværker af blandt andre Richard Avedon, Dawid, Julia Hetta, Steven Klein, Peter Lindbergh, Chan Man, Steven Meisel, Helmut Newton, Irving Penn, Herb Ritts og Ellen von Umwerth danner grundlag for museet, som slog dørene op i maj i år.

  Museet, der ligger helt ned til den smukke hvide sandstrand og omringet af klitter og fyrretræer, byder også på en restaurant i stueetagen med siddepladser både ude og inde. Museet ligger i Falsterbo, en lille ferieby syd for Malmø, og med ca. en time fra København. Der kører bus fra togstationen Hyllie til busstoppested Falsterbo Strandbaden lige ved museet. Bemærk, at tilbuddet ikke kan kombineres med andre rabatter.

  Læs mere om Falsterbo Photo Art Museum og åbningstider.

 • Wanås Konst 2 for 1

  Med dit Louisiana Klubkort får du adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Wanås Konst – kunst- og kulturcentret med den store skulpturpark fuld af samtidskunst og installationer, der ligger ca. 1,5 time fra Kbh midt i det skønne skånske skovlandskab.

  Wanås Konst – Center för Konst och Lärande er et fortryllende og forunderligt udflugtsmål, der blev grundlagt af Marika Wachtmeister i 1987, bl.a. med inspiration fra Louisiana. Rundt om en gammel skånsk herregård kan man her gå på opdagelse i stort skovområde med omkring 70 kunstværker, skabt direkte til stedet af kunstnere som Yoko Ono, Richard Wilson, Janet Cardiff, Dan Graham, Nathalie Djurberg & Hans Berg, Jenny Holzer, Jeppe Hein m.fl. Den store Poul Gernes pyramide, som i sommeren 2016 kunne ses på Louisiana, er også genopført her.

  Wanås rummer også en kunsthal og byder også hvert år på flere udstillinger med tilhørende aktiviteter, omvisninger og workshops. Godset Wanås drives i dag som økologisk landbrug og leverer bl.a. produkter til Wanås Restaurant & Hotel, der blev indviet i 2017. Wanås ligger i det nordøstlige Skåne, ca. 1,5 time fra København – kommer man med tog er nærmeste station Hässleholm.

  Læs mere om Wanås Konst og åbningstider.

 • HOK — Henie Onstad Kunstsenter fri entré

  Med dit Louisiana Klubkort får du fri entré til HOK– Henie Onstad Kunstsenter, der ligger naturskønt på Høvikodden, lidt uden for Oslo. HOK byder på et højt profileret udstillings-, musik- og aktivitetsprogram, og har desuden en egen vægtig kunstsamling – mere end 4000 værker med hovedvægt på modernisme, Fluxus- og Cobra-bevægelserne.

  Læs mere om HOK og åbningstider.

 • Kistefos-museet nær Oslo 2 for 1

  Med dit Louisiana Klubkort får du adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Kistefos-museet, der ligger naturskønt ca. en time nordvest for Oslo.

  Her kan du både opleve industrimuseum, kunsthal og en af Nordeuropas største skulpturparker med værker af internationale samtidskunstnere. Kistefos’ signatur er den prisbelønnede “kunsthals-bro”, tegnet af danske Bjarke Ingels/BIG.

  Læs mere om Kistefos og åbningstider.

 • Munchmuseet fri entré

  Med dit Louisiana Klubkort får du fri entré til Munchmuseet i Oslo, der rummer mere end halvdelen af Edvard Munchs malerier og de fleste af hans grafiske motiver. Den omfattende samling giver museet en særstilling som monografisk museum internationalt, og gør det muligt at arrangere særudstillinger på højeste plan, f.eks. mestermøder mellem Munch og Van Gogh, Mapplethorpe og Jorn. Der er fri entré med ledsager til museet med Louisiana Klubkort.

  Læs mere om Munchmuseet og åbningstider.

 • Nasjonalmuseet i Oslo fri entré

  Med dit Louisiana Klubkort får du fri entré til Nasjonalmuseet – Arkitektur. Bemærk, at selve Nasjonalgalleriet nu er midlertidigt lukket og genåbner 11. juni i 2022, som det største kulturhus i Norden. Læs mere om det nye Nasjonalmuseet.

 • Kode - 7 museer i Bergen fri entré

  Med dit Louisiana Klubkort får du fri entré på et af Nordens største museer for kunst, kunsthåndværk, design og musik. KODE er en unik kombination af fire kunstmuseer og tre komponisthjem. Her findes bl.a. en af verdens vigtigste Edvard Munch-samlinger og mesterværker af Picasso og Nikolaj Astrup.

  Læs mere om KODE, åbningstider mm.

 • Kalmar Konstmuseum 2 for 1

  Med dit Louisiana Klubkort får du adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Kalmar Kunstmuseum, der ligger smukt i den gamle nordiske hovedstad Kalmar med udsigt over Kalmarsund og Kalmar Slot – Nordens bedst bevarede renæssanceslot. Museet er placeret midt i en bypark og er designet af Tham & Videgård arkitekter, som har modtaget Kasper Salin-prisen for deres arbejde med museet. Foruden samtidskunst byder Kalmar Kunstmuseum også på et designarkiv i det nærliggende område Pukeberg.

  Kalmar ligger i det sydøstlige Småland og nås let med direkte tog fra København eller en køretur langs den svenske kyst. Læs mere om Kalmar Kunstmuseum.