Louisiana Klubben

Med et Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud samt invitationer til åbninger og arrangementer kun for medlemmer.

Du får altid 10 % rabat i Louisiana Cafe og Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i bl.a. Danmark og Norden.

Særpris til medlemmer

Under årest Louisiana Literature har vi sammensat en festival mulepose til Louisianas medlemmer

Med muleposen - som kommer i hvid og sort - følger årets Louisiana Literature plakat samt antologien Looking Writing Reading Looking, med bidrag fra 26 internationale forfattere om kunstværker i Louisianas samling. Særpris formedlemmer kun 99 kr.

Bemærk, at dette tilbud gælder 18.-21. august og kun på museet, så længe lager haves.

Klubtilbud: 65 dages gratis e-bog

Dyk ned i 100.000 titler heriblandt navnene på Louisiana Literature 2022

I forbindelse med dette års Louisiana Literature festival, kan du som medlem af Louisiana Klubben få 65 dages gratis adgang til Gyldendals lyd- og e-bogs-app Chapter. Tilbuddet gælder fra mandag 15. august via linket herunder, hvor rabatkoden louisiana65 er registreret automatisk. Bemærk, at tilbuddet kun tilbydes til medlemmer, som ikke tidligere har været medlem hos Chapter.

20% på ny forestilling

Oplev Jeanett Albeck i forestillingen 'Ellers mange tak' på Teater Republique til efteråret

Musiker, komponist og skuespiller Jeanett Albeck sætter sig selv på spil i sæsonens første forestilling 'Ellers mange tak', hvor hendes personlige historie bruges for at bringe verden mere i balance. Sammen med den eksperimenterende og visionære koreograf Gunilla Lind skaber hun et værk, der ligger i krydsfeltet mellem fysisk performance, koncert og totalinstallation.

Forestillingen har premiere 1. september. Medlemmer af Louisiana Klubben tilbydes 20% rabat på billetter (både A- og B-billetter) i perioden 1.-13. september.

Med et klubkort får du altid:

PÅ TUR MED DIT KLUBKORT

Fri eller rabatteret entré på andre museer

Som medlem af Louisiana Klubben tilbydes du også enten fri entré eller rabat på din entré på andre museer i bl.a. Danmark og Norden. Du kan bl.a. gå 2 for 1 på Bucerius Kunst Forum i Hamborg eller besøge Munchmuseet og Nasjonalmuseet i Oslo, Norge og får fri entré.

Få en hvervegave

Hvis du allerede er medlem, så tilbyder vi dig en gave i form af en voucher på 300 kr. til Louisiana Cafe eller Butik, hvis du hverver et nyt 1 eller 1+1 medlem.