Louisiana
Klubben

Med dit Klubkort bliver du medlem af Louisiana Klubben og får dermed adgang til en række fordele og tilbud samt invitationer til åbninger og arrangementer kun for medlemmer. Du får altid 10 % rabat i Louisiana Cafe og Butik & Webshop, tilsendt Revy og Magasin (Klubkort 1, 1+1 og 1+3) samt fri eller rabatteret entré på andre museer i Danmark og Norden.

Bliv medlem

KLUBTILBUD
20% RABAT

Louisiana Butik markerer den sidste uge af udstillingen Per Kirkeby - Bronze med et særtilbud til medlemmer af Louisiana Klubben.

Der tilbydes 20% klubrabat på butikkens udvalg af nummererede og signerede grafiske arbejder af Per Kirkeby. Bemærk grafikken sælges uden ramme og rabatten gælder kun i ugen 1.-6. december – eller så længe lager haves.

KLUBTILBUD

Få 45 dages prøve på lyd og e-bøger gratis

Læseglade medlemmer af Louisiana Klubben tilbydes i samarbejde med den nye lyd- og e-bogstjeneste Chapter en gratis prøvetid på 45 dage.

Her får du adgang til over 100.000 lyd- og e-bøger. Chapter ejes af en række danske forlag og drives af passionerede bogelskere og redaktører, som kan guide til bøger i din favoritgenre og til inspirerende læseoplevelser.

Tjenesten har som mål at åbne for et større bogunivers via forfatter-kuraterede læselister og nyt fra både skønlitteraturens, fagbøgernes og børnebøgernes verden. Bemærk, der er ingen binding efter de 45 dages gratis prøveperiode.

FRI ENTRÉ & RABAT PÅ ANDRE MUSEER

BEMÆRK: Grundet Corona-krisen er der i øjeblikket begrænset mulighed for at benytte klubkortet i udlandet.

 • Gl. Holtegaard 2 for 1

  Gl. Holtegaard er en kunsthal, smukt placeret og integreret i Lauritz de Thurahs historiske barokanlæg. Her præsenteres et ambitiøst udstillingsprogram med tre-fire skiftende udstillinger om året af både ny og ældre kunst. Det er Gl. Holtegaards ambition at præsentere ny såvel som ældre billedkunst, der aktualiserer historien og perspektiverer den tid, vi lever i i dag. Hertil kommer et mangfoldigt aktivitetsprogram med artist talks, performances, debatter mm. Og så naturligvis den ca. 30.000 m2 store smukke barokhave, der i starten af 00’erne blev genskabt med forbillede i Lauritz de Thurahs gamle barokvision for hus og have fra 1756. Se mere på www.glholtegaard.dk

  Gl. Holtegaard ligger kun 30 min. kørsel fra København og det er nemt at komme dertil med både bil og offentlig transport. Som medlem af Louisiana Klubben kan du gå 2, men betale for 1 i resten af 2020 og hele 2021.

 • Willumsens Museum 2 for 1

  Willumsens Museum, der åbnede i 1957, er et museum for den danske multikunstner Jens Ferdinand Willumsen (1863-1958) og hans grænseoverskridende, farveeksplosive og figurative kunst. Udover hans egne omfattende kunstsamlinger præsenteres også to særudstillinger om året. Med dit Klubkort kan du i 2020-2021 få adgang for 2 personer, men kun betale for 1.

 • Kistefos-Museet nær Oslo fri entré

  Kistefos-museet ligger naturskønt ca. en time nordvest for Oslo og omfatter industrimuseum, kunsthal og en af Nordeuropas største skulpturparker med værker af internationale samtidskunstnere. I år blev “kunsthals-broen”, tegnet af Bjarke Ingels/BIG, indviet. Med Klubkort får du fri entre for dig + ledsager også i 2020 sæsonen, der varer fra 24. maj –  4. oktober.

 • Amos Rex i Helsinki 2 for 1

  Kunstmuseet Amos Rex genåbnede i nye arkitektoniske rammer i 2018 og er på kort tid blevet en af Helsinkis hovedattraktioner. Museet præsenterer både en egen samling og skiftende udstillinger – se kommende udstillinger. Med dit Klubkort kan du frem til slutningen af 2020 få adgang for 2 personer, men kun betale for 1 person.

 • Wanås Konst 2 for 1

  Med dit Louisiana Klubkort får du nu adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Wanås Konst – kunst- og kulturcentret med den store skulpturpark fuld af samtidskunst og installationer, der ligger ca. 1,5 time fra Kbh midt i det skønne skånske skovlandskab. 2-for-1 tilbuddet gælder hele 2020.

  Wanås Konst – Center för Konst och Lärande er et fortryllende og forunderligt udflugtsmål, der blev grundlagt af Marika Wachtmeister i 1987, bl.a. med inspiration fra Louisiana. Rundt om en gammel skånsk herregård kan man her gå på opdagelse i stort skovområde med omkring 70 kunstværker, skabt direkte til stedet af kunstnere som Yoko Ono, Richard Wilson, Janet Cardiff, Dan Graham, Nathalie Djurberg & Hans Berg, Jenny Holzer, Jeppe Hein m.fl. Den store Poul Gernes pyramide, som i sommeren 2016 kunne ses på Louisiana, er også genopført her.

  Wanås rummer også en kunsthal og byder også hvert år på flere udstillinger med tilhørende aktiviteter, omvisninger og workshops. Godset Wanås drives i dag som økologisk landbrug og leverer bl.a. produkter til Wanås Restaurant & Hotel, der blev indviet i 2017. Wanås ligger i det nordøstlige Skåne, ca. 1,5 time fra København – kommer man med tog er nærmeste station Hässleholm.

  Læs mere om Wanås Konst her.

 • Kode - 7 museer i Bergen fri entré

  Dit klubkort giver fri entré for 1 person + 1 ledsager på et af Nordens største museer for kunst, kunsthåndværk, design og musik. KODE er en unik kombination af fire kunstmuseer og tre komponisthjem. Her findes bl.a. en af verdens vigtigste Edvard Munch-samlinger og mesterværker af Picasso og Nikolaj Astrup. Tilbud gælder frem til 31.12 2020.

 • Kunsten og Utzon Center i Aalborg fri entré

  I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst. Ved fremvisning af Klubkort får du gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art samt Utzon Center i Aalborg.

 • Nasjonalmuseet i Oslo fri entré

  Louisiana Klubkort giver dig fri entré med ledsager til Nasjonalmuseet – Arkitektur. Bemærk, at selve Nasjonalgalleriet nu er midlertidigt lukket og genåbner på en ny adresse i 2021, som det største kulturhus i NordenLæs mere om det nye Nasjonalmuseet.

 • Munchmuseet fri entré

  Munchmuseet i Oslo rummer mere end halvdelen af Edvard Munchs malerier og de fleste af hans grafiske motiver. Den omfattende samling giver museet en særstilling som monografisk museum internationalt, og gør det muligt at arrangere særudstillinger på højeste plan, f.eks. mestermøder mellem Munch og Van Gogh, Mapplethorpe og Jorn. Der er fri entré med ledsager til museet med Louisiana Klubkort.

 • HOK — Henie Onstad Kunstsenter fri entré

  HOK– Henie Onstad Kunstsenter ligger naturskønt på Høvikodden, lidt uden for Oslo. HOK byder på et højt profileret udstillings-, musik- og aktivitetsprogram, og har desuden en egen vægtig kunstsamling – mere end 4000 værker med hovedvægt på modernisme, Fluxus- og Cobra-bevægelserne.

 • HEART i Herning fri entré

  Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART – Herning Museum of Contemporary Art. Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930’erne og frem til i dag.