Få nye idéer til at styrke dine elevers skiftlige arbejde og kom til fyraftenstræf på Louisiana. Hør om en række kreative skriveforløb inspireret af kunsten, som I kan opleve på Louisianas aktuelle særudstilling ’Mor! Livets begyndelse’ og i museets samling. Værker fra Louisianas samling skaber afsæt for ‘KreaLab’, et kreativt skrivelaboratorium og del af det videobaserede og interaktive læse- og skrive-laboratorium ‘TekstLab’ udgivet af Systime.

Lisbeth Maria Hansen, lærermiddelforfatter og lektor på Borupgaard Gymnasium, fortæller om ‘KreaLab’, og hvordan eleverne i mødet med kunsten kan lære at skrive frit og udfolde deres indre kunstner eller forfatter – samtidig med, at de dygtiggør sig fagligt.

Anne-Mette Birkvad Deleuran og Hanne Flarup, kunstformidlere fra Louisiana Learning, viser, hvordan Louisianas aktuelle særudstilling ’Mor! Livets begyndelse’ kan bruges som en start på en fælles læse- og skriveworkshop, der undersøger den figur, vi alle sammen har til fælles, nemlig en mor. Varm, kold, nærværende, fraværende eller mistet. Undervejs inddrages eksempler fra klassikere som Medea og Marcel Proust til yngre nordiske forfattere som Olga Ravn, Linn Strømsborg og Leonora Christina Skov.

Afholdes onsdag 25.8.21 kl. 16.30-18.30. Arrangementet er gratis og inkluderer entré til museet samt kaffe/the og chokolade.

Tilmelding senest 22.8.21: Skriv til learning@louisiana.dk.

Louisiana er åbent til kl. 22, så der er mulighed for at spise i caféen og besøge museets udstillinger efter arrangementet.