På Louisiana har børnene deres helt eget sted. Her kan børn mellem 4 og 16 år male, tegne, modellere og udforske kunstneres og arkitekters arbejdsmetode og udtryk hver eneste dag.

Aktiviteter er åbne tir-søn 11-17.30. Børnehuset lukker kl. 18.00.

Børn & unge under 18 år har gratis entré til museet og Børnehus.

Hvad kan du lave i Børnehuset?

Alle aktiviteter for børn tager udgangspunkt i museets aktuelle udstillinger og i Louisianas egen samling. Det er Louisianas kunstformidlere der står for de forskellige aktiviteter i Børnehuset. Materialer i Børnehuset er sponsoreret af Panduro.

Tegn et hjem

Dansk Flygtningehjælps vindertegninger udstilles i Børnehuset

Igen i år samler DRC Dansk Flygtningehjælp ind til at bygge hjem for børn og familier på flugt gennem ’Tegn et hjem’-kampagnen. I år skydes kampagnen i gang tirsdag den 22. august i Louisiana Børnehus, hvor to 4. klasser fra Humlebæk Skole inviteres til at tegne hjem for børn på flugt verden over.

I perioden 22. august til og med 4. december kan børn tegne og indsende til tegnethjem.dk og derved deltage i en konkurrence om at få udstillet deres tegninger i Louisiana Børnehus. Den 7. december afholdes en fernisering i Børnehuset, hvor de heldige vindertegninger vil blive udstillet indtil februar i det nye år.

Fra den 26. september vil der i Børnehuset være et særlig tegneværksted ifm. kampagnen.

PANDURO er sponsor af materialer til Louisiana Børnehus