Kom med på sommerbilledskole

Skal sommeren bruges på kreative eksperimenter? Så er det nu du kan tilmelde dit barn til Louisiana Børnehus’ sommerbilledskole.

På sommerbilledskolen er der mulighed for at arbejde med farver, former og fortællinger – fra de store tanker til de helt enkle figurer. I løbet af ugen bliver der formet, bygget og malet, og der er god tid til at undersøge og eksperimentere med materialer og metoder.

Hver dag starter med en introduktion til dagens emne om enten skulptur, maleri, tegning eller grafik. Herefter besøges udstillingerne, for til sidst at gå i værkstedet og arbejder med de forskellige teknikker.

Louisianas fantastiske omgivelser er ramme om undervisningen, som kommer til at tage afsæt i værkerne i de aktuelle udstillinger og samling. Ugen afsluttes med en fernisering, hvor forældre og søskende kan komme og se resultatet af ugens arbejde.

Undervisningen varetages af museets kunstformidlere. Der vil som minimum være to undervisere til stede hver dag. Læs mere under aktuelle forløb herunder og køb billet.

Aktuelle forløb

Se hele kalenderen