Tegn, mal, modeller og udforsk kunstnernes og arkitekternes arbejdsmetoder og udtryk. Børnehusets åbne værksteder tager udgangspunkt i Louisianas aktuelle udstillinger og museets samling.

Åbningstider

Værkstederne er åbne tirs-søn kl. 11-17.30.

Børnehuset lukker kl. 18.00.

Alle aktuelle værksteder

MAL & TEGN TALLERKEN- MØNSTRE – TEGNE- OG MALEVÆRKSTED
Den danske kunstner Troels Wörsel har malet skitser til dekoration af det tyske Nymphenburg stel med blyant, akvarel, gouache og guldtusch. Mal og tegn mønstre på en tallerken.

FORM EN SKULPTUR AF DIN MOR! – LERVÆRKSTED
En talende og blækdryppende blækspruttemor, en skov af knæ og en kæmpestor ørering kan du finde på udstillingen MOR!, hvor kunstnere har formet skulpturer af deres mor på mange forskellige måder. Hvordan ser din mor ud? Form din egen fantasifulde mor.

MAL DIN MOR! – MALEVÆRKSTED
Med inspiration fra udstillingen MOR! kan du undersøge, hvordan mødre er blevet malet op igennem det 20. århundrede. Mal din mor eller dig selv sammen med din mor.

ASGER JORNS MODIFIKATIONER – TEGNEVÆRKSTED
Den danske kunstner Asger Jorn forvandlede gamle loppemarkedsfund til nye, gådefulde fortællinger. Prøv selv at få nye fortællinger frem på gamle malerier.

BYG INDISKE, MODERNE HUSE MED ANUPAMA KUNDOO – BYGGEVÆRKSTED
Den indiske arkitekt Anupama Kundoo skaber bygninger med bæredygtige materialer og ved brug af gammelt, indisk håndværk. Udforsk de mange flotte huse i sjove former og farver – og bliv inspireret til at bygge din egen drømmebolig med limpistol, pap, farvede tændstikker og papir.