Tegn, mal, modeller og udforsk kunstnernes og arkitekternes arbejdsmetoder og udtryk. Børnehusets åbne værksteder tager udgangspunkt i Louisianas aktuelle udstillinger og museets samling.

Åbningstider

Værkstederne er åbne tirs-søn kl. 11-17.30.
Børnehuset lukker kl. 18.00.

Bemærk, at børn og unge under 18 år har fri entre til museet.

Alle aktuelle værksteder

ARTHUR JAFA – COLLAGEVÆRKSTED
Skab din egen fortælling ved at klippe, folde og lime billeder inspireret af udstillingen med den amerikanske kunstner Arthur Jafa.

MIKA ROTTENBERG – BYGGEVÆRKSTED
Fingre, hår og grønne planter, der bevæger sig, er faste medvirkende i Mika Rottenbergs bevægelige surrealistiske skulpturer. Med limpistol kan du være med til at bygge dine egne bevægelige skulpturer med syrede farver.

MIKA ROTTENBERG – TEGNE- OG MALEVÆRKSTED
Fødder og hænder trykker på røde knapper og sætter gang i en masse farver og streger. Skabe dine egne tegninger med bevægelse inspireret af Mika Rottenberg.

MIKE ROTTENBERG – MALEVÆKRSTED
Se hvordan, Mika Rottenberg skaber skulpturelle malerier, hvor overfladerne er skabt med forskellige teksturer og forførende farver. I værkstedet kan du afprøve forskellige teknikker.

FANTASIFIGURER – LERVÆRKSTED
Gå på opdagelse inde og ude på museet, og find de mange fantasifulde figurer, der gemmer sig på museet. Efterfølgende kan du i værkstedet forme dine egne fantasi-skulpturer i ler.