Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.Sommerrabat
på tøj & accessories

30% (+ 10% klubrabat) på et udvalg af tøj og accessories fra danske brands

Louisiana Butik tilbyder 30% rabat på tøj fra danske og nordiske brands som Mads Nørgaard, Samsøe & Samsøe, Baum und Pferdgarten, Marimekko, KnowledgeCotton Apparel og AJ117. Der er både dame- og herretøj på sommerens udsalg. Der vil også være rabat på udvalgte accessories som bl.a. sko og tørklæder.

Der gives yderligere 10% klubrabat på alle udsalgsvarer.

Plakat fra samlingen

Jim Dines værk 'Words for Paul's Daughters and a Little Wrench' fra 1971 som plakat i to størrelser

Værket, 'Words for Paul's Daughters and a Little Wrench' fra 1971 af den amerikanske kunstner Jim Dine, er en del af en serie, også kaldet ”combine-paintings”, hvor kunstneren kombinerer maleri – og ord – med forskellige hverdagsobjekter. For eksempel som her, en skruenøgle, som han har placeret yderst til højre i værket.

Plakaten fås i to størrelser A0 og A1, og det er muligt at tilkøbe egetræsramme i natur eller sort (eller hvid dog kun til A1). Plakaten fås i både butik og webshop.


Til design-elskeren

Dansk designduos ikoniske loungestol

Den sammenklappelige loungestol 'Plico' fra Carl Hansen & Søn er designet af den danske designduo Fabricius & Kastholm, og blev lanceret i 1964. Preben Fabricius og Jørgen Kastholm ønskede at skabe et design, hvor stolen optog så lidt plads som muligt, når den ikke var i brug – uden at gå på kompromis med komforten.

Stolen fås i både butik og webshop. Husk, at du som medlem af Louisiana Klubben altid får 10% på dine køb.

Louisiana Webshop

Med Louisiana Webshop er det muligt at købe Louisiana-gaver både til dig selv og andre hjemmefra, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi museet. I webshoppen finder du både småt og stort til hjemmet: design, keramik, bøger samt et stort udvalg af både nye og klassiske Louisiana plakater.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.