Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.Dæk op med Louisiana

Et design inspireret af museets arkitektur

Nye farverige duge med et grafisk design inspireret af ét af museets arkitektoniske kendetegn – den lange mur på terrassen, der ligger parallelt med Øresund og afgrænser museets cafe. Den enkle mur med de fremskudte mursten stod klar, da museet åbnede i 1958, og står som et fornemt eksempel på den helhedstænkning, der fra start har kendetegnet arkitekterne Bo & Wohlerts brug af detaljer og materialer. Louisiana dugen er lavet af 100% bomuld og fås i to forskellige farvekombinationer. Se også de to ensfarvede stofservietter.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.