Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.

Klubtilbud: 25% på Louisiana-stol

Medlemmer af Louisiana Klubben får hele december måned 25% på den ikoniske Louisiana-stol designet af arkitekt Vilhelm Wohlert – den ene halvdel af duoen bag museets bygning. Da Louisiana slog dørene op for gæster i 1958 kunne man bl.a. se den sorte stol med rundt lædersæde stå rundt omkring på museet. Stolen blev relanceret i 2018 i forbindelse med museets 60 års jubilæum.

Kan fås i både butik og webshop. Bemærk, at tilbuddet gælder så længe lager haves til og med 31. december.

Besøg webshop

HOCKNEY SÆRPLAKAT

Den verdensberømte kunstner David Hockney har på sin iPad tegnet en lysende forårsbuket på sit køkkenbord. ’For Louisiana’ har han skrevet på tegningen, som han har nu har givet tilladelse til at trykke som original plakat.

Alle indtægter fra salget går ubeskåret til at støtte museet, hvorfor 'For Louisiana' sælges til en særpris af 499 kr.

Bemærk, at David Hockneys støtteplakat kun vil være til salg i 2021, og derfor trykkes den i et begrænset oplag.

Louisiana Webshop

Med Louisiana Webshop er det muligt at købe Louisiana-gaver både til dig selv og andre hjemmefra, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi museet. I webshoppen finder du både småt og stort til hjemmet: design, keramik, bøger samt et stort udvalg af både nye og klassiske Louisiana plakater.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.