Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.Bemærk, at du kan bytte eller returnere dine julekøb til og med søndag den 30. januar.

40% på tøj, accessories og bøger

Genåbnings-udsalg: 40% (+ 10% klubrabat) på et stort udvalg af danske brands + flotte kunstbøger

Når museet slå dørene op igen på søndag kl. 11, kan du i Louisiana Design Butik både se en masse nyheder og lade dig friste af vores udsalg af frakker, tørklæder, strik, handsker, bukser, kjoler, øreringe, sko mm.

Ud over tøj til damer og herrer og accessories, vil et stort udvalg af bøger også være sat ned med 40%. Der gives yderligere 10% klubrabat på alle udsalgsvarer.

Til design-elskeren

Dansk designduos ikoniske loungestol nu i både butik og webshop

Den sammenklappelige loungestol 'Plico' fra Carl Hansen & Søn er designet af den danske designduo Fabricius & Kastholm, og blev lanceret i 1964. Preben Fabricius og Jørgen Kastholm ønskede at skabe et design, hvor stolen optog så lidt plads som muligt, når den ikke var i brug – uden at gå på kompromis med komforten.

Stolen fås i både butik og webshop. Husk, at du som medlem af Louisiana Klubben altid får 10% på dine køb.

Louisiana Webshop

Med Louisiana Webshop er det muligt at købe Louisiana-gaver både til dig selv og andre hjemmefra, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi museet. I webshoppen finder du både småt og stort til hjemmet: design, keramik, bøger samt et stort udvalg af både nye og klassiske Louisiana plakater.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.