Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj og meget mere.

Åbningstider
Louisiana Butik har åbent i museets åbningstider:
Tirsdag-fredag 11.00-22.00
Lørdag og søndag 11.00-18.00
Mandag lukket

Ring til butikken på telefon +45 49190719 tirsdag-fredag fra kl. 9.00-12.00. Eller skriv til os på shop@louisiana.dk.

Besøg vores webshop døgnet rundt og følg med på Instagram for seneste nyt.

NYHED I BUTIKKEN

Lækre italienske ruskindsnet i skønne farver

Taskerne er lavet af blødt, lækkert ruskind i Italien og signeret af brandet Marlon Firenze. Indvendig har de lynlåslomme til mobil, pung og andre mindre ting. Lukkes med bindebånd og hanken er tilpas lang til, at tasken kan bæres over skulderen.

Disse ruskindsnet fås i farverne koboltblå, rustrød, petroleum, cognac, sennep og armygrøn i både butikken på museet og i vores webshop.

GENSYN MED ILDPOT

Grethe Meyers ikoniske klassiker er tilbage

Det er et af dansk designs mest ikoniske produkter, som nu er tilbage: Grethe Meyers Ildpot fra 1970'erne. Stentøjet, der kunne gå direkte fra fryser til ovn og herfra sættes direkte på bordet, var Meyers helt igennem funktionelle og æstetisk smukke bud på en ny tid, hvor begge forældre gik på arbejde.

Ildpot blev dengang fremstillet i et særligt materiale, som det først nu efter mange år er lykkedes at genskabe. FDB Møbler har relanceret stellet, som Louisiana Butik nu forhandler et udvalg af.

Louisiana Webshop

Med Louisiana Webshop er det muligt at købe Louisiana-gaver både til dig selv og andre hjemmefra, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi museet. I webshoppen finder du både småt og stort til hjemmet: design, keramik, bøger samt et stort udvalg af både nye og klassiske Louisiana plakater.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.