Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.Farverige forårs-nyheder

Du kan lige nu finde et rigt og varieret udvalg af forårs-nyheder indenfor både mode og design, når du besøger os i butikken og i vores webshop. Se bl.a. den klassiske træsko i et farverigt, nyt design af Jeanette Wetche for det danske brand Mine CPH samt de farverige tekstiler i naturlige materialer fra franske Mapoésie, hvor du får ét design, som har flere funktioner; de kan nemlig både bruges som strandtæppe og som dug.

Se alle nyheder i webshop

Ny plakat fra samlingen

Jim Dines værk 'Words for Paul's Daughters and a Little Wrench' fra 1971 som plakat i to størrelser

Værket, 'Words for Paul's Daughters and a Little Wrench' fra 1971 af den amerikanske kunstner Jim Dine, er en del af en serie, også kaldet ”combine-paintings”, hvor kunstneren kombinerer maleri – og ord – med forskellige hverdagsobjekter. For eksempel som her, en skruenøgle, som han har placeret yderst til højre i værket.

Plakaten fås i to størrelser A0 og A1, og det er muligt at tilkøbe egetræsramme i natur eller sort (eller hvid dog kun til A1). Plakaten fås i både butik og webshop.


Til design-elskeren

Dansk designduos ikoniske loungestol

Den sammenklappelige loungestol 'Plico' fra Carl Hansen & Søn er designet af den danske designduo Fabricius & Kastholm, og blev lanceret i 1964. Preben Fabricius og Jørgen Kastholm ønskede at skabe et design, hvor stolen optog så lidt plads som muligt, når den ikke var i brug – uden at gå på kompromis med komforten.

Stolen fås i både butik og webshop. Husk, at du som medlem af Louisiana Klubben altid får 10% på dine køb.

Louisiana Webshop

Med Louisiana Webshop er det muligt at købe Louisiana-gaver både til dig selv og andre hjemmefra, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi museet. I webshoppen finder du både småt og stort til hjemmet: design, keramik, bøger samt et stort udvalg af både nye og klassiske Louisiana plakater.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.