Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.Jul i butikken

Det er blevet juletid i butikken, hvor du, udover gode gaveidéer, nu og frem til juleferien også kan finde et særligt udvalg af julepynt. Se bl.a. julekugler, kalenderlys og en klassiker i julesortimentet – Louisiana-englen – der er foldet af papir fra tidligere publikationer af Louisiana Revy. Du kan også finde juleenglene og kalenderlys i vores webshop.

Se udvalg i webshop

Nyhed: Plakat & print

Se de nye plakater og print med motiver fra udstillingen 'Det kolde øje – Tyskland i 1920’erne'

I forbindelse med museets store efterårsudstilling 'Det kolde øje – Tyskland i 1920’erne', er der blevet trykt en række nye Louisiana plakater og print med motiver fra udstillingen, som kan fås i Louisiana Butik og Webshop. I butikken findes også et større udvalg af bøger og publikationer om perioden.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.