Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.

I samarbejde med det danske designbrand ferm LIVING præsenterer vi Rico lounge stol og topersoners sofa i nye klæder. Det vævede stof med striber i sort og sand er inspireret af Louisianas ikoniske arkitektur, og afspejler de gennemgribende trælameller og sorte vinduesrammer, der er karakteristisk for især museets Nordfløj.

Rico stol og sofa er udtryk for en tidssvarende opdatering af klassisk, organisk design. Det bløde, indbydende look får her modspil af klare, grafiske linjer i tekstilet. Sælges kun i vores butik på museet og Louisianas webshop samt i ferm LIVING Boutique.

Rico 2-Seater kr. 21.999 / klubpris kr. 19.799
Rico Lounge Chair kr. 12.999 / klubpris kr. 11.699

Læs mere og køb i webshop

Mamma Andersson

Den svenske maler Mamma Andersson har lavet to originale litografier specielt til serien Louisiana Editioner. 'The Lost Paradise II' og 'Gubbe' er hver trykt i et oplag på 48 stk. Medlemmer af Klubben tilbydes 20% rabat og kan således spare 3.300 kr. pr. stk. på disse fornemme samlerobjekter. Kun i Louisiana Butik og Webshop.

Plakater, katalog og net

I butik og webshop kan du også finde et katalog (fås både på dansk og engelsk), fem plakater og et shopping-net med Mamma Anderssons farverige og stemningsfulde motiver af interiør og landskaber.

Se udvalget i webshop

50% SOMMERRABAT

Louisiana Butik tilbyder 50% rabat på tøj fra danske og nordiske brands som Mads Nørgaard, Samsøe & Samsøe, Baum und Pferdgarten, Marimekko, KnowledgeCotton Apparel og Libertine Libertine. Der er både dame- og herretøj på sommerens udsalg.

Bemærk, at der ikke gives yderligere klubrabat på udsalgsvarer.

HOCKNEY SÆRPLAKAT

Den verdensberømte kunstner David Hockney har på sin iPad tegnet en lysende forårsbuket på sit køkkenbord. ’For Louisiana’ har han skrevet på tegningen, som han har nu har givet tilladelse til at trykke som original plakat.

Alle indtægter fra salget går ubeskåret til at støtte museet, hvorfor 'For Louisiana' sælges til en særpris af 499 kr.

Bemærk, at David Hockneys støtteplakat kun vil være til salg i 2021, og derfor trykkes den i et begrænset oplag.

Louisiana Webshop

Med Louisiana Webshop er det muligt at købe Louisiana-gaver både til dig selv og andre hjemmefra, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi museet. I webshoppen finder du både småt og stort til hjemmet: design, keramik, bøger samt et stort udvalg af både nye og klassiske Louisiana plakater.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.