Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.

HOCKNEY SÆRPLAKAT

Den verdensberømte kunstner David Hockney har på sin iPad tegnet en lysende forårsbuket på sit køkkenbord. ’For Louisiana’ har han skrevet på tegningen, som han har nu har givet tilladelse til at trykke som original plakat.

Alle indtægter fra salget går ubeskåret til at støtte museet, hvorfor 'For Louisiana' sælges til en særpris af 499 kr.

Bemærk, at David Hockneys støtteplakat kun vil være til salg i 2021, og derfor trykkes den i et begrænset oplag.

GENSYN
MED ILDPOT

Designeren Grethe Meyers ikoniske klassiker er tilbage

Det er et af dansk designs mest ikoniske produkter, som nu er tilbage: Grethe Meyers Ildpot fra 1970'erne. Stentøjet, der kunne gå direkte fra fryser til ovn og herfra sættes direkte på bordet, var Meyers helt igennem funktionelle og æstetisk smukke bud på en ny tid, hvor begge forældre gik på arbejde.

Ildpot blev dengang fremstillet i et særligt materiale, som det først nu efter mange år er lykkedes at genskabe. FDB Møbler har relanceret stellet, som Louisiana Butik nu forhandler et udvalg af.

Louisiana Webshop

Med Louisiana Webshop er det muligt at købe Louisiana-gaver både til dig selv og andre hjemmefra, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi museet. I webshoppen finder du både småt og stort til hjemmet: design, keramik, bøger samt et stort udvalg af både nye og klassiske Louisiana plakater.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.