Louisiana Butik

Louisiana Butik er en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.

Gensyn med favorit

Richard Mosses værk 'The Enclave' er tilbage som plakat

Den populære plakat med værket ’The Enclave’ af den irske kunstner Richard Mosse blev første gang trykt i forbindelse med den velbesøgte udstilling på museet i 2015. Richard Mosse brugte en særlig militær overvågningsfilm og skildrede i foto og i videoværket ‘The Enclave’ borgerkrigen i det østlige DR Congo. Nu er plakaten igen tilbage på lager.

Tak for dit køb

Når du handler i Louisiana Butik er du med til at støtte museets mange aktiviteter og tilbud. Indtægterne fra Butikken går nemlig direkte til Louisianas drift og vedligeholdelse, opsætning af udstillinger og samling, omvisninger, Børnehus og undervisningstilbud til børn og voksne.

Bemærk, at Louisiana Butik er, ligesom Cafeen og Skulpturparken, en del af museet, og på grund af gældende regler, kan vi desværre ikke tilbyde gæster, at handle i butikken uden at betale entré.