Louisiana Cafe

Nyd en frokost- eller aften menu i Louisianas hyggelige Cafe med udsigt over Øresund og Calder-terrassen. Bemærk, at det kun er muligt at reservere bord ved selskaber på min. 8 personer til frokost kl. 12.00 (tirsdag til søndag) eller til aften kl. 18.00 (tirsdag til fredag). Reservér bord på tlf. 4919 0719 mandag til fredag kl. 9-15.

Cafeens åbningstider
Tirsdag-fredag 11.00-21.30
Lørdag og søndag 11.00-17.30
Helligdage 11.00-17.30
Mandag lukket

FROKOST

Serveres kl. 12-16 / weekend 12-17. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

Juleplatte med karrysild og gravad laks samt risalamande til dessert199,-
Salat med kål, Hokkaido græskar, figne, granatæble og pære159,-
Svampesuppe159,-
Confiterede andelår med kål, Hokkaido græskar, figne, granatæble og pære159,-
Ugens smørrebrød: spørg din tjener109,-
Risalamande med kirsebærsauce79,-

 

Aften

Serveres kl. 17.30-21. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

FORRETTER

Gravad laks med rævesovs89,- / hovedret 159,-
Svampesuppe89,- / hovedret 159,-

HOVEDRETTER

Confiterede andelår med kartofler vendt i andefedt, andesauce, kål, Hokkaido græskar, figne, granatæble og pære189,-
Kulmule med knuste kartofler, muslingesauce, kål, Hokkaido græskar, figne, granatæble og pære189,-
Salat med kål, Hokkaido græskar, figne, granatæble og pære159,-

DESSERT

Risalamande med kirsebærsauce79,-

 

til de små

Serveres kl. 11-21.

 

Kylling / agurk / gulerødder / cherrytomater / hjemmebagt brød & smør.
Valgfri frugt – vælg mellem: Æble, pære eller banan
49,-
Juice med hyldeblomst eller juice med æble30,-

 

kager

Serveres kl. 11-21.30.

 

Chokoladekage med Sarah Bernhardt creme45,-
Nøddekurv med solbærmousse45,-

Kransekage (gluten- og laktosefri)

42,-
Gulerodskage32,-
2 stk. flødeboller fra Peter Beier30,-
Scone24,-

kaffe/te

Serveres kl. 11-21.30.

 

Cafe latte eller Cappuccino46,-
Dobbelt espresso32,-
Sort kaffe, te eller varm kakao36,-

 

drikke

Serveres kl. 11-21.30.

 

Rabarberbrus, ingefær/citronbrus eller æble/hindbærbrus38,-
Cola eller Cola Zero38,-
Postevand i papkarton 0,5 liter eller vand med brus (glas)25,-
Fadøl 42 cl eller special øl54,-
Alkoholfri øl 42 cl45,-

 

vin

Serveres kl. 11-21.30.

 

2009 Dream Vintage, Grand Cru, Andre Clouet BrutGlas 95,- / Flaske 550,-
NV Brut Grande Reserve, Andre Clouet1/2 Flaske 250,-
2018 Chardonnay Pascal Bouchard – Vezelay (hvid)Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2019 Chateau de Chassagne-Montrachet, Bader-Mimeur (hvid)Glas 12. cl 95,- / Flaske 550,-
S.A. Prüm Pinot Noir (rosé)Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
Cotes du Rhone Famille Perrin 2015 (rød)Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-

2019 Bourgogne Pinot Noir, Marc Roy (rød)

Glas 12. cl 95,- / Flaske 550,-

Nyt café koncept

Louisiana Cafe har indrettet sig på nye tider og retningslinjer, og det betyder mere plads mellem bordene, og at spisende gæster har fortrinsret til ledige pladser. Samtidig er der indført et enkelt à la carte menukort og det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating.

Uden for kan bordene fortsat besættes efter først til mølle princippet. Også her bestiller, spiser og betaler man ved bordene. Bordene rengøres for hvert besøg, så de næste gæster trygt kan overtage pladsen. Skulle det begynde at regne, er det desværre ikke muligt at garantere plads indenfor, hvis der er optaget her.

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter.

Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: Udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.