Louisiana Cafe

Få panorama-udsigt over Øresund. Louisiana Cafe serverer frokost 12-16 (weekend 12-17) og aftensmad 18-21. Kage kan nydes fra 11-17.30 og kaffe hele dagen. Der tilbydes en simpel anretning til de små, men børn under 12 år kan også spise til halv pris på voksenmenuen.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at reservere bord på forhånd. Der skal bæres mundbind på museet.

Åbningstider
Tirsdag-fredag 11.00-21.30
Lørdag og søndag 11.00-17.30
Helligdage 11.00-17.30
Mandag lukket

Få et trygt Louisiana besøg. Læs museets retningslinjer.

Cafeen holder lukket som følge af myndighedernes skærpede restriktioner. Vi forventer at genåbne 5. jan. 2021. Menuen herunder gælder fra det nye år.

FROKOST

Serveres kl. 12-16 / weekend 12-17. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

 

Rejer med spidskålssalat, creme af krydret tomatmayonnaise, crudité af kinaradise og karse (kold ret) 159,-
Rørt tatar med kapers, bagte tomater, syltede røde perleløg, estragoncreme og æggeblomme (kold ret) 159,-
Risotto af rodfrugter med vegansk citronmayonnaise, bagte tomater, ristede og saltede hasselnødder med marineret rød spidskål og karse (kold ret) 159,-
Kartoffelsuppe med koldrøget torsk, puré af bagt græskar og chili, saltede hasselnødder og purløgsolie (varm ret) 159,-
Kyllingeoverlår fra Hopballe Mølle, salat med perlebyg og glaserede gulerødder, porrecreme og fermenteret hvidløg (varm ret) 159,-

Aften

Serveres kl. 18-21. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

FORRETTER

Kartoffelsuppe med koldrøget torsk, puré af bagt græskar og chili, saltede hasselnødder og purløgsolie 89,-
Rørt tatar med kapers, bagte tomater, syltede røde perleløg, peberrodscreme og æggeblomme 89,-

HOVEDRETTER

Krydret kamfilet, æblepuré med estragon, brændt kål og sauce med røget hvidløg 179,-
Færøsk, bagt laks på rodfrugtrøsti, æblepuré med estragon, brændt kål og fiskefumé med dild 179,-
Risotto af rodfrugter med vegansk citronmayonnaise, bagte tomater, ristede og saltede hasselnødder med marineret rød spidskål og karse 159,-

DESSERT

Gateau Marcel med passionsfrugtsorbet og karamelliseret hvid chokolade 75,-
Rødvinssyltede pærer med crème anglaise, vaniljeparfait og sprød mandeltuiles 75,-

 

til de små

Serveres kl. 11-21.

 

Kylling / agurk / gulerødder / cherrytomater / hjemmebagt brød & smør.
Valgfri frugt – vælg mellem: Æble, pære eller banan
49,-
Juice m. hyldeblomst eller Juice m. æble 30,-

 

kager

Serveres kl. 11-17.30.

 

Brombærdrøm med mandelbund 38,-
Gulerodskage 30,-
Kokostoppe (gluten- og laktose fri) 30,-
Toscakage 34,-
Kringle eller Peter Beier flødeboller 2 stk. 30,-

kaffe/the

Serveres kl. 11-21.30.

 

Cafe latte eller Cappuccino 42,-
Dobbelt espresso 32,-
Sort kaffe, Te eller Varm kakao 32,-

 

drikke

Serveres kl. 11-21.30.

 

Rabarberbrus, Ingefær/citronbrus eller Æble/hindbærbrus 38,-
Cola, Cola Zero eller Sprite Zero 38,-
Postevand i papkarton 0,5 liter eller Danskvand m/brus (glas) 25,-
Fadøl 42 cl eller Special øl 54,-
Alkoholfri øl 33 cl 38,-

 

vin

Serveres kl. 11-21.30.

 

Crémant de Bourgogne Agnès Glas 75,- / Flaske 350,-
Champagne Pol Roger 2012 Glas 99,- / Flaske 650,-
2015 Riesling Reserve, Trimbach, Alsace (hvid) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2018 Chardonnay Pascal Bouchard – Vezelay (hvid) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2018 Sancerre Sauvage, Pascal Jolivet (hvid) Glas 12. cl 85,- / Flaske 450,-
S.A. Prüm Pinot Noir (rosé) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
Famille Perrin 2015 (rød) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2015 Reserve de la Comtesse (rød) Glas 12. cl 95,- / Flaske 550,-

Nyt café koncept

Louisiana Cafe har indrettet sig på nye tider og retningslinjer, og det betyder mere plads mellem bordene, og at spisende gæster har fortrinsret til ledige pladser. Samtidig er der indført et nyt, enkelt à la carte menukort og det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating.

Uden for kan bordene fortsat besættes efter først til mølle princippet. Også her bestiller, spiser og betaler man ved bordene. Bordenen rengøres for hvert besøg, så de næste gæster trygt kan overtage pladsen. Skulle det begynde at regne, er det desværre ikke muligt at garantere plads indenfor, hvis der er optaget her.

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter.

Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: Udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.