Louisiana Cafe

Nyd en frokost- eller aftenmenu i Louisianas hyggelige Cafe med udsigt over Øresund og Calder-terrassen. Bemærk, at det kun er muligt at reservere bord ved selskaber på min. 8 personer (på tlf. 4919 0719 mandag til fredag kl. 9-15) til frokost kl. 12.00 eller til aften kl. 18.00 (gælder kun tirsdag til fredag).
Park-cafeen i weekenden

På øvre plæne står park-cafeen, hvor du igen i år kan købe et udvalg af mad og drikkevarer, som du kan nyde på græsplænen eller på bænke rundt omkring Skulpturparken. Menuen byder byder bl.a. på lækre panini, kager og kolde/varme drikkevarer. Park-cafeen vil være åben i weekenderne.
FROKOST
Serveres kl. 12-16 / weekend 12-17. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.
Frokost til to: Lufttørret nakkefilet med citron og persille, varmrøget laks med rygeost og radiser, asparges og rejer med dild og kold sauce mousseline samt to slags dansk ost med solbær og saltede valnødder | 319,- |
Asparges med sommerkål, radiser, mandler, bær og sauce vierge (vegansk) | 169,- |
Asparges med rejer, dild og kold sauce mousseline | 169,- |
Kyllingeoverlår med agurkecreme, spidskål, feldsalat, mandler, ost & blåbær | 169,- |
Grønne asparges med burrata og sauce vierge | 169,- |
Ugens smørrebrød: spørg din tjener. | 119,- |

Aften
Serveres kl. 17.30-21. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.
FORRETTER
Asparges med rejer, dild og kold sauce mousseline | 89,- / hovedret 169,- |
Lufttørret nakkefilet med rucola, citron, persille, syltede agurker og trøffelmayonnaise | 89,- / hovedret 169,- |
HOVEDRETTER
Dampet havkat med muslingesauce, ærtepuré, asparges, og bagt pastinak | 199,- |
Braiseret svinebryst, grønne asparges, bagt rødløg og pastinak samt pebersky | 199,- |
Grønne asparges med burrata og sauce vierge | 169,- |
Asparges med sommerkål, radiser, mandler, bær og sauce vierge (vegansk) | 169,- |
DESSERT
Rabarber, hyldeblomst og hasselnød med sprøde tuiles | 89,- |
til de små
Serveres kl. 11-21.
Kylling / agurk / gulerødder / cherrytomater / hjemmebagt brød & smør. Valgfri frugt – vælg mellem: Æble, pære eller banan | 59,- |
Juice med hyldeblomst eller juice med æble | 32,- |

kager
Serveres kl. 11-21.30.
Jordbærkage | 45,- |
Italienske nougat, hasselnød og granatæble på mandel/kokosbund (glutenfri) | 45,- |
Brownie | 32,- |
Kokostop (gluten- og laktosefri) | 32,- |
2 stk. små flødeboller fra Peter Beier | 30,- |
Scone | 24,- |
kaffe/te
Serveres kl. 11-21.30.
Cafe latte eller Cappuccino | 46,- |
Dobbelt espresso | 32,- |
Sort kaffe, te eller varm kakao | 36,- |
drikke
Serveres kl. 11-21.30.
Rabarberbrus, ingefær/citronbrus eller æble/hindbærbrus | 39,- |
Cola eller Cola Zero | 39,- |
Postevand i papkarton 0,5 liter eller vand med brus (glas) | 29,- |
Fadøl 42 cl eller special øl | 55,- |
Alkoholfri øl 42 cl | 45,- |
vin
Serveres kl. 11-21.30.
2009 Dream Vintage, Grand Cru, Andre Clouet Brut | Glas 95,- / Flaske 550,- |
NV Brut Grande Reserve, Andre Clouet | 1/2 Flaske 250,- |
2018 Chardonnay Pascal Bouchard – Vezelay (hvid) | Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,- |
2013 Saint Aubin 1. cru En Remilly, Domaine Bader-Mimeur (hvid) | Glas 12. cl 95,- / Flaske 550,- |
S.A. Prüm Pinot Noir (rosé) | Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,- |
Cotes du Rhone Famille Perrin 2015 (rød) | Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,- |
2019 Fixin Champs de Vosger, Domaine Jerome Galeyrand (rød) | Glas 12. cl 95,- / Flaske 550,- |
Nyt café koncept
Louisiana Cafe har indrettet sig på nye tider og retningslinjer, og det betyder mere plads mellem bordene, og at spisende gæster har fortrinsret til ledige pladser. Samtidig er der indført et enkelt à la carte menukort og det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating.
Uden for kan bordene fortsat besættes efter først til mølle princippet. Også her bestiller, spiser og betaler man ved bordene. Bordene rengøres for hvert besøg, så de næste gæster trygt kan overtage pladsen. Skulle det begynde at regne, er det desværre ikke muligt at garantere plads indenfor, hvis der er optaget her.
Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: Udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.