Louisiana Cafe

Få panorama-udsigt over Øresund. Louisiana Cafe serverer frokost 12-16 (weekend 12-17) og aftensmad 18-21. Kage kan nydes fra 11-17.30 og kaffe hele dagen. Der tilbydes en simpel anretning til de små, men børn under 12 år kan også spise til halv pris på voksenmenuen.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at reservere bord på forhånd. Der skal bæres mundbind på museet.

Åbningstider
Tirsdag-fredag 11.00-21.30
Lørdag og søndag 11.00-17.30
Helligdage 11.00-17.30
Mandag lukket

Få et trygt Louisiana besøg. Læs museets retningslinjer.

Smagen af jul

Et besøg i cafeen er en både afslappet, hyggelig og, naturligvis, velsmagende måde at være sammen på i juletiden. Menuen byder på klassikere med et twist, tilberedt af gode, friske råvarer. Til frokost kan du bl.a. få en juleanretning med karrymarineret sild, røget laks og risalamande, og aftenmenuen byder bl.a. på retter med andebryst og skaldyrssuppe. Menuen serveres fra tirsdag 1.- 23. december – begge dage inklusive. Se menuen herunder.

FROKOST

Serveres kl. 12-16 / weekend 12-17. Alle Alle anretninger er kolde retter og serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

 

Færøsk røget og håndsaltet laks med spinatsouffle, syltede løg, marineret grønkål og stærk sennepsmayonnaise 159,-
Oksetatar rørt med drueagurker, sennep og cognac samt syltede tranebær, enebærmayonnaise og sprøde maltgrene 159,-
Kold blomkålsrisotto med grønkålssalat, saltede valnødder, syltede rødløg og æbler (gluten- og laktosefri / vegansk) 159,-
Juleanretning: Karrymarineret sild med boghvede, æg, kapers og karse / Færøsk røget og håndsaltet laks med spinatsouffle og stærk sennepsmayo / Sprængt andebryst med grov chutney og peberrod / Ost med syltede svesker og knækbrød / Risalamande med kirsebærsauce og brændte mandler 199,-

Aften

Serveres kl. 18-21. Alle retter serveres med brød & smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

FORRETTER

Færøsk røget og håndsaltet laks med spinatsouffle, syltede løg, marineret grønkål og stærk sennepsmayonnaise 89,-
Oksetatar rørt med drueagurker, sennep og cognac samt syltede tranebær, enebærmayonnaise og sprøde maltgrene 89,-

HOVEDRETTER

Sprængt andebryst, kroketter med anderilette, andesky med portvin og honning, grillet rødkål og knoldselleripuré 179,-
Skaldyrssuppe med bagt torsk, knoldselleripuré, ørredrogn og dild 179,-
Kold blomkålsrisotto med grønkålssalat, saltede valnødder, syltede rødløg og æbler (gluten- og laktosefri / vegansk) 159,-

DESSERT

Panna cotta med kirsebær, mandler, sprøde marengs og krystalliseret chokolade 75,-
Syltede svesker med cognac, blodappelsin og vaniljeparfait med tonkabønne 75,-

 

til de små

Serveres kl. 11-21.

 

Agurk / gulerødder / cherrytomater / hjemmebagt brød & smør
Valgfri frugt – vælg mellem: Æble, pære eller banan
29,-
Juice m. hyldeblomst eller Juice m. æble 30,-

 

kager

Serveres kl. 11-17.30.

 

Brombærdrøm med mandelbund 38,-
Gulerodskage 30,-
Kokostoppe (gluten- og laktose fri) 30,-
Toscakage 34,-
Kringle eller Peter Beier flødeboller 2 stk. 30,-

kaffe/the

Serveres kl. 11-21.30.

 

Cafe latte eller Cappuccino 42,-
Dobbelt espresso 32,-
Sort kaffe, Te eller Varm kakao 32,-

 

drikke

Serveres kl. 11-21.30.

 

Rabarberbrus, Ingefær/citronbrus eller Æble/hindbærbrus 38,-
Cola, Cola Zero eller Sprite Zero 38,-
Postevand i papkarton 0,5 liter eller Danskvand m/brus (glas) 25,-
Fadøl 42 cl eller Special øl 54,-
Alkoholfri øl 33 cl 38,-

 

vin

Serveres kl. 11-21.30.

 

Crémant de Bourgogne Agnès Glas 75,- / Flaske 350,-
Champagne Pol Roger 2012 Glas 99,- / Flaske 650,-
2015 Riesling Reserve, Trimbach, Alsace (hvid) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2018 Pascal Bouchard – Vezelay (hvid) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2018 Sancerre Sauvage, Pascal Jolivet (hvid) Glas 12. cl 85,- / Flaske 450,-
S.A. Prüm Pinot Noir (rosé) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
Famille Perrin 2015 (rød) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2015 Reserve de la Comtesse (rød) Glas 12. cl 95,- / Flaske 550,-

Nyt café koncept

Louisiana Cafe har indrettet sig på nye tider og retningslinjer, og det betyder mere plads mellem bordene, og at spisende gæster har fortrinsret til ledige pladser. Samtidig er der indført et nyt, enkelt à la carte menukort og det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating.

Uden for kan bordene fortsat besættes efter først til mølle princippet. Også her bestiller, spiser og betaler man ved bordene. Bordenen rengøres for hvert besøg, så de næste gæster trygt kan overtage pladsen. Skulle det begynde at regne, er det desværre ikke muligt at garantere plads indenfor, hvis der er optaget her.

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter.

Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: Udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.