Louisiana Cafe

Louisiana Cafe åbner igen samtidig med resten af museet 21. april. Der vil også være mulighed for at købe sandwich, kage og kolde/varme drikkevarer på øvre plæne i parken. Denne side opdateres løbende med information om bordbestilling, retningslinjer og aktuel menu.

Cafeens åbningstider
Tirsdag-fredag 11.00-21.30
Lørdag og søndag 11.00-17.30
Helligdage 11.00-17.30
Mandag lukket

Få et trygt Louisiana besøg. Læs om timeslot, coronopas og museets retningslinjer.

FROKOST

Serveres kl. 12-16 / weekend 12-17. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

 

Varmrøget laks med mild ingefærfløde, grønne asparges, rød spidskål og dild (kold ret) 159,-

Rørt tatar med ramsløgmayonnaise, confiteret æggeblomme, syltede røde perleløg, friterede kapers og karse (kold ret)

159,-

Vegansk bowl med radiser, kartofler, asparges, kål, tang, bønner, blomkål og løvstikke-vinaigrette (kold ret)

159,-

Jomfruhummerbisque med aioli, aspargescrudité og store stegte rejer (varm ret)

159,-
Kyllingeoverlår fra Hopballe Mølle, grov sennepsmayonnaise, salat med kartofler, saltede valnødder og syltede løg (varm ret) 159,-

Aften

Serveres kl. 18-21. Alle retter serveres med brød og smør. Børn under 12 år til 1/2 pris.

FORRETTER

Rørt tatar med ramsløgmayonnaise, confiteret æggeblomme, syltede røde perleløg, friterede kapers og karse 89,-
Jomfruhummerbisque med aioli, aspargescrudité og store stegte rejer 89,-

HOVEDRETTER

Varmrøget laks med grillede asparges, gulerodspuré med brunet smør og muslingefumé

179,-
Confiteret kyllingeoverlår fra Hopballe Mølle med grillede asparges, gulerodspuré med brunet smør og rødvinssky med røget marv 179,-
Vegansk bowl med radiser, kartofler, asparges, kål, tang, bønner, blomkål og løvstikke-vinaigrette 159,-

DESSERT

Chokolade/karamelkage med hyldeblomst sorbet, sesamtuille og rabarberkompot 75,-

 

til de små

Serveres kl. 11-21.

 

Kylling / agurk / gulerødder / cherrytomater / hjemmebagt brød & smør.
Valgfri frugt – vælg mellem: Æble, pære eller banan
49,-
Juice m. hyldeblomst eller Juice m. æble 30,-

 

kager

Serveres kl. 11-17.30.

 

Lime/blodappelsin – en syrlig bid 42,-
Saltkaramel på bund af hasselnød 42,-

Brownie med nødder

34,-
Kokostoppe (gluten- og laktose fri) 30,-
Peter Beier flødeboller 2 stk. 30,-

kaffe/te

Serveres kl. 11-21.30.

 

Cafe latte eller Cappuccino 46,-
Dobbelt espresso 32,-
Sort kaffe, Te eller Varm kakao 36,-

 

drikke

Serveres kl. 11-21.30.

 

Rabarberbrus, Ingefær/citronbrus eller Æble/hindbærbrus 38,-
Cola, Cola Zero 38,-
Postevand i papkarton 0,5 liter eller Danskvand m/brus (glas) 25,-
Fadøl 42 cl eller Special øl 54,-
Alkoholfri øl 33 cl 38,-

 

vin

Serveres kl. 11-21.30.

 

Crémant de Bourgogne Agnès Glas 75,- / Flaske 350,-
NV Brut Grande Reserve, Andre Clouet 1/2 Flaske 250,-
2018 Chardonnay Pascal Bouchard – Vezelay (hvid) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
2018 Macon Verze Domaine Leflaive (hvid). Glas 12. cl 85,- / Flaske 450,-
S.A. Prüm Pinot Noir (rosé) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-
Cotes du Rhone Famille Perrin 2015 (rød) Glas 12. cl 69,- / Flaske 299,-

2016 Morey St. Denis Domaine Beaumont Bourgogne (rød)

Glas 12. cl 85,- / Flaske 450,-

Nyt café koncept

Louisiana Cafe har indrettet sig på nye tider og retningslinjer, og det betyder mere plads mellem bordene, og at spisende gæster har fortrinsret til ledige pladser. Samtidig er der indført et nyt, enkelt à la carte menukort og det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating.

Uden for kan bordene fortsat besættes efter først til mølle princippet. Også her bestiller, spiser og betaler man ved bordene. Bordene rengøres for hvert besøg, så de næste gæster trygt kan overtage pladsen. Skulle det begynde at regne, er det desværre ikke muligt at garantere plads indenfor, hvis der er optaget her.

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter.

Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: Udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.