Download af pressematerialer foregår på siden Louisiana Press. Du skal logge ind med et brugernavn og password. Læs mere herunder.

Pressekontakt
Jan Hybertz Gøricke, pressechef
E-mail: press@louisiana.dk
Telefon: 28585052

På Louisiana Press kan du downloade pressemeddelelser og pressebilleder. Louisianas pressebilleder kan udelukkende anvendes i forbindelse med presseomtale af Louisiana og/eller museets aktuelle udstillinger, jvf. Ophavsretsloven §23, stk. 3.

Betingelser for brug af pressebilleder, kan læses i teksten ved billederne. Den fulde billedtekst med credit skal anføres ved hvert enkelt billede.

Log på her

Brugernavn og password
Hvis du ønsker adgang til Louisiana Press, så send en mail til press@louisiana.dk, så sender vi brugernavn og password til dig.

 • Få nyheder og pressemeddelelser i din indbakke

  Hvis du ønsker at modtage pressematerialer, pressemeddelelser og presseinformation, fra Louisiana, så send venligst en e-mail til press@louisiana.dk med følgende oplysninger: fuldt navn, medie, kontaktoplysninger og hvilke af følgende områder, du er interesseret i: kunst, arkitektur/design, litteratur, musik.

 • Presseadgang til museet

  I forbindelse med arbejdsrelaterede besøg bedes du forevise gyldigt – dansk eller internationalt – pressekort i indgangen. Hvis du ikke har et gyldigt pressekort, skal du på forhånd være akkrediteret for at få presseadgang. Akkreditering uden pressekort kan ikke opnås i indgangen, men skal være aftalt forinden besøget.

 • Akkreditering

  For at blive akkrediteret til at besøge Louisiana eller til at deltage i et af vores arrangementer bedes du sende en e-mail til press@louisiana.dk senest en hverdag forinden, du har brug for akkrediteringen. Venligst oplys fuldt navn, mediet du repræsenterer, opgavens karakter, ønsker og kontaktoplysninger. Du skal modtaget en mail med akkrediteringen. Du kan ikke uden gyldigt pressekort blive akkrediteret i indgangen.

 • Foto- og filmoptagelser

  Foto- og filmoptagelser må kun finde sted, såfremt du har fået en tilladelse og lavet en aftale med presse- eller kommunikationsafdelingen. Hvis du vil anmode om en tilladelse, skal du skrive til press@louisiana.dk og oplyse følgende:

  • Hvem skal foretage optagelserne
  • Hvem bliver optagelserne foretaget på vegne af
  • Hvem skal medvirke i optagelserne
  • Hvad skal optagelserne bruges til
  • Hvordan ønsker I, at optagelserne skal forløbe – tidspunkt, i crewet, udstyr m.m.