Støt kunsten

Bliv Louisiana 'mikro-sponsor' og støt den fortsatte udvikling af samlingen, som er afgørende for at bevare museets høje, internationale niveau. Donationer her fra louisiana.dk har allerede medvirket til at sikre værker af bl.a. Alicja Kwade, George Condo og Mamma Andersson til museets samling.

STØT MED SKATTEFRADRAG
Du kan støtte kunsten på Louisiana med kr. 200, kr. 500 eller kr. 1000 og få skattefradrag for dit støttebeløb, hvis du angiver dit CPR / CVR nummer.

VÆLG STØTTEBELØB

For at få skattefradrag angives CPR/CVR nr. Louisiana indberetter til SKAT og garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

Vælg støttebeløb:

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Louisiana Økonomi og Administration, Mikael Siiger på tlf +45 4919 0719 eller mail msi@louisiana.dk.

Udstillingerne sætter spor

Louisiana arbejder til stadighed på at styrke sin samling ud fra fire spor. Et af disse spor handler, ifølge direktør Poul Erik Tøjner, om "at lade udstillingerne efterlade sig varige spor i museets samling, så udstillingshistorien væves ind i Louisianas kunstneriske identitet." De seneste otte år har Louisianas mikro-sponsorer således kunnet bidrage til erhvervelsen af væsentlige værker, der er blevet føjet til samlingen med hjælp fra støttebeløb, indbetalt her på siden.

GAVMILDE GIVERE

Hvert år bruger Louisiana mange penge til køb af kunst, og dét selv om der faktisk ikke står penge til kunstkøb på museets konto, når året begynder. Her er vi helt afhængige af andre folks generøsitet – af de danske fonde og privatpersoner, der ved, hvor nødvendigt det er at erhverve nye værker, hvis man vil være med og udvikle sig som moderne kunstmuseum.

Dette har været gældende gennem hele museets levetid, og det er derfor, Louisiana i dag kan vise værker af Warhol, Rauschenberg, Richter, Moore, Calder, Giacometti, Kirkeby, Avedon, Kusama og mange flere.

Om Louisianas samling

PERSONDATAPOLITIK OG DONATIONER

Museet tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt. Vi har derfor vedtaget følgende retningslinjer omkring behandling og beskyttelse af persondata i forbindelse med Louisiana donationer. Regnskabet for seneste års indsamling kan ses i linket herunder.

Læs mere her