Støt kunsten

Bliv Louisiana 'mikro-sponsor' og støt den fortsatte udvikling af samlingen, som er afgørende for at bevare museets høje, internationale niveau. Donationer her fra louisiana.dk har allerede medvirket til at sikre værker af bl.a. Alicja Kwade, George Condo og Mamma Andersson til museets samling.

STØT MED SKATTEFRADRAG
Du kan støtte kunsten på Louisiana med kr. 200, kr. 500 eller kr. 1000 og få skattefradrag for dit støttebeløb, hvis du angiver dit CPR / CVR nummer.

Diane Arbus til samlingen

Louisiana arbejder til stadighed på at styrke sin samling ud fra fire spor. Et af disse spor handler, ifølge direktør Poul Erik Tøjner, om "at lade udstillingerne efterlade sig varige spor i museets samling, så udstillingshistorien væves ind i Louisianas kunstneriske identitet." Det er netop på den baggrund, at museet nu søger bidrag til erhvervelsen af et værk af den legendariske amerikanske fotograf Diane Arbus, som blev udstillet tidligere i år. Hjælp os med et "mikro-sponsor" engangsbeløb på f.eks. 200 kr.

VÆLG STØTTEBELØB

For at få skattefradrag angives CPR/CVR nr. Louisiana indberetter til SKAT og garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

Vælg støttebeløb:

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Louisiana Økonomi og Administration, Mikael Siiger på tlf +45 4919 0719 eller mail msi@louisiana.dk.

PERSONDATAPOLITIK OG DONATIONER
Museet tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt. Vi har derfor vedtaget følgende retningslinjer omkring behandling og beskyttelse af persondata i forbindelse med Louisiana donationer. Regnskabet for seneste års indsamling kan ses i linket herunder.

Læs mere her

Se donationer for 2022

GAVMILDE GIVERE

Hvert år bruger Louisiana mange penge til køb af kunst, og dét selv om der faktisk ikke står penge til kunstkøb på museets konto, når året begynder. Her er vi helt afhængige af andre folks generøsitet – af de danske fonde og privatpersoner, der ved, hvor nødvendigt det er at erhverve nye værker, hvis man vil være med og udvikle sig som moderne kunstmuseum.

Dette har været gældende gennem hele museets levetid, og det er derfor, Louisiana i dag kan vise værker af Warhol, Rauschenberg, Richter, Moore, Calder, Giacometti, Kirkeby, Avedon, Kusama og mange flere.

Om Louisianas samling