Mamma Anderssons store maleri ‘Adjö’ fra 2020 er netop erhvervet med hjælp fra museets mikro-sponsorer. Du kan også blive mikro-sponsor og for bare 200 kr. bidrage til at udvikle og styrke Louisianas samling. Dette er nemlig afgørende for at bevare museets høje, internationale niveau. Mange tak for hjælpen!

STØT MED SKATTEFRADRAG
Du kan støtte kunsten på Louisiana med kr. 200, kr. 500 eller kr. 1000 og få skattefradrag for dit støttebeløb, hvis du angiver dit CPR / CVR nummer.

VÆLG STØTTEBELØB

For at få skattefradrag angives CPR/CVR nr. Louisiana indberetter til SKAT og garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

Vælg støttebeløb:

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Louisiana Økonomi og Administration, Mikael Siiger på tlf +45 4919 0719 eller mail msi@louisiana.dk.

Tak for hjælpen!

Amerikanske George Condo er et af de mest eftertragtede navne på den internationale kunstscene lige nu. Dette store værk på papir, Mythological Figures, blev erhvervet med midler fra Museumsfonden af 7. december 1966 samt donationer fra mikro-sponsorer.

Tidligere er værker af Alicja Kwade (de store stenglober i parken), Kiki Kogelnik og Yoko Ono blevet føjet til samlingen med hjælp fra støttebeløb, indbetalt her på siden.

PERSONDATAPOLITIK OG DONATIONER
Museet tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt. Vi har derfor vedtaget følgende retningslinjer omkring behandling og beskyttelse af persondata i forbindelse med Louisiana donationer. Regnskabet for seneste års indsamling kan ses i linket herunder.

Læs mere her

Se donationer for 2020

GAVMILDE GIVERE

Hvert år bruger Louisiana mange penge til køb af kunst, og dét selv om der faktisk ikke står penge til kunstkøb på museets konto, når året begynder. Her er vi helt afhængige af andre folks generøsitet – af de danske fonde og privatpersoner, der ved, hvor nødvendigt det er at erhverve nye værker, hvis man vil være med og udvikle sig som moderne kunstmuseum.

Dette har været gældende gennem hele museets levetid, og det er derfor, Louisiana i dag kan vise værker af Warhol, Rauschenberg, Richter, Moore, Calder, Giacometti, Kirkeby, Avedon, Kusama og mange flere.

Om Louisianas samling