Louisiana Museum of Modern Art er optaget af løbende at håndtere personoplysninger både sikkert og seriøst og efter de nyeste gældende internationale regler.

Louisiana Museum of Modern Art er dataansvarlig for modtagelsen og behandlingen af personlige oplysninger, som vi indsamler til en række forskellige formål (se herunder). Derfor har vi vedtaget denne privatlivs-beskyttelsespolitik, der har til formål at give et overblik over, hvilke oplysninger, vi indsamler om dig, og hvad vi bruger dem til.

Vi informerer også om retsgrundlaget for vores behandling af disse personoplysninger og om de rettigheder, du har. Samtidig sikrer vi naturligvis, at dine persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Skulle du have brug for yderligere information eller oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Kontaktinfo finder du nederst på denne side.

Se også vores handelsbetingelser for køb af  entrébillet og Klubkort nederst på denne side.

  • Derfor indsamler, behandler og opbevarer vi persondata

    Louisiana Museum of Modern Art indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse i forbindelse med følgende formål:

    • Events
    • Klubmedlemskab (Bemærk, at vi her også registrerer fødselsdato for medlemskab af typen U27 samt medlemskaber med pensionistrabat)
    • Køb af billetter
    • Nyhedsbreve

    Retsgrundlaget for behandling af disse oplysninger sker i henhold til Justitsministeriet Databeskyttelsesforordnings art. 6, stk. 1 litra b

    Vi anvender også dit navn og e-mail for i øvrigt at kunne komme i kontakt med dig.

    Herudover indsamler vi dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, markedsføring og statistik. Ydermere foretager vi videoovervågning på museets område i henhold til gældende regler. Disse optagelser gemmes i 30 dage.

  • Videregiver vi dine oplysninger?

    Nej, som udgangspunkt videregiver vi ikke de oplysninger, vi indsamler om dig. Dog kan personoplysninger i visse tilfælde overlades til eksterne samarbejdspartnere, når vi beder disse partnere behandle oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt. Vi har derfor indgået skriftlige aftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

    Derudover videregiver vi ikke dine oplysninger til tredje parter, medmindre vi ved lov eller myndighedspålæg måtte blive forpligtet hertil, eller vi har aftalt det med dig.

  • Hvor længe opbevarer vi dine data?

    Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling. I hvert tilfælde vil det være, når den indgåede aftale er afsluttet. Dog gælder det for medlemskaber af Louisiana Klubben, der ikke er opsagt men udløbet, at vi bevarer data i yderligere 2 år for at gøre en evt. genoptagelse af medlemskabet lettere.

    Dokumentations og opbevaringskrav efter Regnskabsloven indebærer, at vi i hvert fald skal gemme oplysninger om økonomiske transaktioner i 5 år jf. bogføringsloven.

  • Hvordan beskytter vi dine data?

    På Louisiana Museum of Modern Art har vi vedtaget et internt regelsæt om informationssikkerhed. Dette regelsæt indeholder en række instrukser og foranstaltninger, der til enhver tid skal sørge for at beskytte dine persondata mod at gå tabt eller blive ændret og som samtidig betyder, at uvedkommende ikke kan få adgang eller kendskab til dem.

  • Søger du job på Louisiana?

    Søger du et job på Louisiana og vil du vide mere om, hvordan vi behandler personlige oplysninger i forbindelse med rekruttering kan du læse vores særlige persondata politik på området her.

  • Hvilke rettigheder har du selv?

    I følge Databeskyttelsesforordningen har du selv en lang række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. De indebærer bl.a.:

      • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi opbevarer om dig.
      • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
      • Du har ret til at anmode om at få slettet oplysninger om dig,
      • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
      • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
      • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  • Vil du vide mere?

    Vi håber, at du på siden her har fundet tilstrækkelig og klar information om vores behandling af dine persondata. Skulle du have spørgsmål eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os:

    Louisiana Museum of Modern Art
    Gl Strandvej 13, 3050 Humlebæk
    CVR: 21358010
    Telefonnr.: 49190719
    att. IT-Chef Anders Moss Bentzen
    Mail: amb@louisiana.dk

Louisiana handelsbetingelser ved entrébillet og klubkort

  • Kvittering for dit køb

    Umiddelbart efter bestillingen fremsendes en kvitteringsmail med billetten / midlertidigt Klubkort vedhæftet.

  • Gyldighed

    • Billetten er gyldig til et besøg inden for et år fra købsdato
    • Studiebillet er kun gyldig ved fremvisning af gyldigt studiekort.
    • Klubgæst-billet er kun gyldig ved besøg sammen med det tilhørende klubkort, som er oplyst ved køb af billetten.
  • Når du besøger os

    • Ved besøget benyttes scan-selv-indgangen eller billetten fremvises i billetsalget.
    • Du kan enten printe og medbringe billetten eller scanne den fra en smartphone.
  • Reklamatations- og fortrydelsesret

    • Billetter købt online refunderes ikke.
    • Louisiana påtager sig ikke noget ansvar for fejl eller forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer hos køber eller fejl i mailadresse oplyst af køber.
    • Billetten er et ihændehaverbevis og køber bærer selv ansvaret for eventuelt misbrug af onlinebilletter.
  • Betaling og sikkerhed

    • Betaling kan foretages med Dankort, VISA-Dankort, Diners Club, MasterCard, Maestro, VISA, JCB.
    • Kreditkorttransaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkortoplysninger.
    • Louisiana samarbejder med DIBS for at opretholde en sikker betalingsløsning.
    • Denne løsning opfylder alle NETS-krav for sikre betalingsløsninger.
    • Dine kreditkortoplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer.
  • Kontakt os

    Eventuelle spørgsmål vedrørende din ordre kan stiles til:
    Louisiana Klub- og Publikumservice
    +45 49190719
    klub@louisiana.dk

    Du handler med
    Louisiana Museum of Modern Art
    Gammel Strandvej 13, DK-3050 Humlebæk
    CVR/VAT DK21358010

Cookiepolitik

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information som f. eks. browsertyper, sete sider og klik på links. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Louisiana bruger oplysningerne til at danne os et samlet overblik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt.

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du får information om, at der bliver sat cookies, inden de sættes. Det er Louisiana – og alle andre – forpligtede til. Læs mere på Erhvervsstyrelsen.dk om cookies og det juridiske grundlag i Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (Cookiebekendtgørelsen).

Følgende 5. parter sætter cookies på din computer, når du besøger louisiana.dk

  • Google analytics (Google Inc.)

    Gør det muligt for Louisiana at udføre statistiske analyser som for eksempel, hvor mange antal besøgende hjemmesiden har, anvendt tid på hjemmesiden, køn, alder og browsertyper.

  • Youtube (Youtube Inc.).

    Gør det muligt for Louisiana at vise youtube-videoer på hjemmesiden, samt se statistik for videovisninger.

  • Politiken (JP/POLITIKENS HUS A/S)

    Gør det muligt for Louisiana at reklamere på hjemmesider driftet af Politikens Hus målrettet brugere der har besøgt Louisiana.dk

Cookies til statistik
Første gang du lander på louisiana.dk, ser du nederst på siden et gråt felt med information om cookies. Louisiana bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden. Oplysningerne i statistikken er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Afvis eller slet cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender.