Besøg Louisianas aktuelle udstillinger i selskab med kolleger eller samarbejdspartnere. Her vil museets dygtige kunstformidlere arbejde med andre sider af jeres organisation og give mulighed for at I – gennem kunsten og de kreative processer – kan komme i dialog med hinanden på en ny og sjov måde. Gå på opdagelse i kunstens verden og vælg mellem maleri, skulptur eller grafik i museets samling eller en af de aktuelle udstillinger.

Vælg et af vores tre faste formater og kast jer ud i kunstens frie univers.

  • Art Workshop: Maleri som vanebryder (i særudstilling, når det er muligt)

    Drop vanetænkning og giv plads til eksperimenter. Gå på opdagelse blandt kunstværkerne på Louisiana og se, hvordan de store kunstnere arbejder med farver, motiver og teknikker. Oplev hvordan de bryder grænser og søger nye veje, inden I selv skal eksperimentere med pensel og farve i værkstedet.

  • Art Workshop: Grafik – Indtryk og aftryk

    Hvad sker der, når vi i et grafisk tryk vender det hele på hovedet? Træn evnen til at tænke spejlvendt eller omvendt – både mentalt og konkret. Sammen udforsker vi en række kunstnere, som er eksperter i den slags. Vi ’kigger dem i kortene’ og afprøver deres metoder i en workshop, hvor vi selv forvandler indtryk til aftryk i grafik.

  • Art Workshop: Skab en skulptur

    Leg med balance, former og skala, mens I træner jeres evne til at samarbejde. Med afsæt i Alexander Calders elegante skulpturer skal I i grupper skabe jeres egne rumlige konstruktioner i pap, ståltråd og strålende farver.

DET PRAKTISKE

Antal: Min. 8 deltagere
Hvornår: Tirsdag-fredag i tidsrummet 11.00-21.30
Varighed: Ca. 2,5 timer
Pris: Kr. 450 pr. person. Prisen inkluderer kunstformidler, materialer samt entré til museet på dagen.
Tid: Workshoppen skal bookes senest 14 dage før, og bookingen er bindende.
Ved afbestilling indtil 5 hverdage før refunderes det fulde beløb minus 15%. Efter dette tidspunkt faktureres det fulde beløb.

Booking: Kontakt tlf. 30385827 eller mail tb@louisiana.dk.

Art Challenge

I dialog med kunstens hovedværker

Art Challenge er en udvidet omvisning, der åbner for dialog og kreative eksperimenter undervejs i udstillingen. Vælg mellem en af de aktuelle udstillinger eller museets egne værker fra samlingen - inde eller ude.

Louisianas erfarne kunstformidlere står for Art Challenge, som både giver nye indsigter og mulighed for at opleve andre sider af jer selv og hinanden.

Booking: Kontakt tlf. 30385827 eller skriv til tb@louisiana.dk

Har I mere lyst til en almindelig omvisning, kan I læse mere ved at følge linket herunder.