KONTAKT BOOKING på booking@louisiana.dk

KOMMER I MED EGEN GUIDE? 
Bemærk venligst, at det kun er muligt at gøre brug af ekstern guide på museet på hverdage efter kl. 15.00. Er I en gruppe på mere end 20 personer, bedes I kontakte Louisianas booking i forvejen, så vi kan rådgive jer om fordelagtige ankomsttidspunker samt mængderabat for grupper. Medbringer I en ekstern guide, skal det altid aftales med vores booking forinden på booking@louisiana.dk

BOOK EGEN OMVISNING

VÆLG EMNE: Booker du selv kan du vælge mellem en omvisning i en udstilling, i Louisianas samling eller i museets historie, arkitektur og samling.

ANTAL: Max 25 personer.

HVORNÅR:
Tirsdag-torsdag i tidsrummet 11.15 - 21.00
Fredag i tidsrummet 11.15 - 19.00
Lørdag i tidsrummet 11.15 - 14.00

VARIGHED: Ca. 45 min

BOOK DIN OMVISNING HER:
Skriv til booking@louisiana.dk. Bestil gerne i god tid og senest torsdag ugen i forvejen kl. 13. Bemærk: Bestilt omvisning kan senest annulleres 1 uge før

PRIS: Kr. 950 ekskl. entré (omvisning på engelsk kan også bookes).
PRIS FOR MEDLEMMER: Kr. 850 ekskl. entré.

Har I mere lyst til en udvidet omvisning, der åbner for dialog og kreative eksperimenter undervejs i udstillingen, så læs mere om vores Art Challenge herunder.

For 2

Forkæl jer selv – eller andre – med en eksklusiv kunstoplevelse. Her er virkelig plads og tid til at koncentrere sig om kunsten og til at stille spørgsmål til en af Louisianas kunstformidlere. Vælg mellem en omvisning i en udstilling, i samlingen eller i Skulpturparken. Et glas vin i Cafeen er inkluderet i prisen.

HVORNÅR:
Tirsdag-fredag i tidsrummet 11.15-21.00
Lørdag i tidsrummet 11.15-14.00

VARIGHED: Ca. 45 minutter

BOOKING: Skriv til booking@louisiana.dk. Bestil gerne i god tid, senest torsdag ugen i forvejen 13.00. Bemærk: Bestilt omvisning kan senest annulleres 1 uge før.

PRIS: Kr. 950 inkl. entre og et glas vin pr. person

Louisiana Mini

Foto: Kim Hansen

Nyd din barsel og tag din baby med rundt i en udstilling eller i Skulpturparken sammen med en af Louisianas kunstformidlere.

Louisiana Mini er særlige omvisninger for forældre på barsel og er tilrettelagt for de voksne, men med hensyn til de helt små.

En Louisiana Mini-omvisning tager 45 minutter, og koster kr. 500 for en gruppe på max 6 personer. Prisen er inklusiv éntre til museet.

Skriv og bestil omvisning på booking@louisiana.dk.