Louisiana efterlever de danske myndigheders Covid-19 retningslinjer. Herunder kan du finde den information, som du har brug for før og under dit besøg. Ved at følge disse retningslinjer, hjælper du os med at passe på hinanden og sikre et trygt museumsbesøg.

Før dit besøg

Coronapas

Museets gæster, fra 15 år og opefter, skal kunne fremvise et coronapas til medarbejderne i indgangen enten ved:

 • en negativ covid-19 test, der er maks 72 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID. Du finder dit nærmeste testcenter her.
 • en positiv covid-19 test, der er foretaget mindst 14 dage og max 180 dage inden tidspunktet for dit besøg på museet.
 • et gennemført vaccinationsforløb med covid-19 (minimum 14 dage siden sidste stik).

Ved din ankomst skal du fremvise dokumentationen enten på print eller som skærmbillede på din mobil. Børn op til og med 14 år skal ikke fremvise en negativ test. Bemærk, at vi ikke opbevarer nogle af disse oplysninger.

Timeslot for ankomst

Vi beder dig reservere timeslot før dit besøg, så vi kan sikre, at der er plads på museet, når du kommer. Læs mere om, hvordan du reservere timeslot herunder. Bemærk, at reservation af timeslot kun gælder for din ankomst, og at du kan blive så længe, du har lyst.

Pladsbillet i Øresundstoget

Kravet om pladsbillet for rejser med Øresundsbanen er stadig gældende. Hvis du ankommer til museet med tog, er det derfor nødvendigt at bestille pladsbillet, før du stiger på toget, samt at bruge mundbind eller visir under rejsen. Bestil pladsbillet og læs mere.

Om timeslot

Vi beder alle reservere timeslots på forhånd. Timeslots er gratis og indikerer kun interval for, hvornår Louisiana-besøget starter.

Sådan reserveres timeslot

 • Vælg først dato og tidspunkt for besøgets start i kalenderen.
 • Har du Klubkort eller anden form for forudbetalt entré lægges det ønskede antal timeslots direkte i kurv for at fortsætte.
 • Ønsker du at købe entrébillet på forhånd vælges det ønskede antal, før du lægger timeslot og disse billetter i samme kurv. Billetter kan også købes ved ankomst på museet.
 • Udfyld leveringsadresse. Timeslots og evt. billetter sendes til den angivne e-mailadresse.
 • Fortsæt til afslut/betaling. Et betalingsvindue dukker op, hvis du har valgt en entrebillet.
 • Ved ankomst til museet scannes din billet/timeslot.
 • Med Klubkort og alle former for forudbetalte billetter benyttes køen til venstre i ankomstgården. Vil du købe billet på museet, bedes du holde til højre i gården.

Vi håber på din forståelse for nødvendigheden af dette system, og glæder os til dit besøg.

Reservér timeslot for din ankomst

Et trygt besøg

 • Husk at holde afstand (minimum en meter når man gør ophold).
 • Nyse i dit ærme og spritte hænderne af ofte ved de spritdispensere, der står opstillet på hele museet.
 • Gæster fra 12 år og op efter skal bære mundbind eller visir, når de bevæger sig rundt og opholder sig indendørs på museet. Krav om brug af mundbind gælder ikke, når man sidder ned i caféen. Bemærk, at nogle personer kan være undtaget kravet om mundbind. Læs mere.

Museet har foretaget en række yderligere tiltag, så dit Louisiana-besøg bliver trygt og godt. Læs mere herunder.

 • Afstand og ensretning

  Vi har indført afstandmarkeringer i indgang, café og i de populære udstillinger og rum på museet, hvor der normalt vis vil samles sig mange gæster samtidig. I særligt udsatte områder og udstillinger er også indført ensretning.

  I museet er der god plads, dog kan der være begrænsninger i enkelte udstillinger. Museets vagter vil i så fald henvise til at vælge en af de øvrige udstillinger først.

  I både indgang og butik har vi opsat plast-plader ved kasserne og så har vi indført to afmærkede kø-systemer ved indgangen, samt etableret en ny udgang. Det sikrer et fornuftigt flow for gæsterne, der skal ind og ud af museet.

 • I caféen

  Det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating. Som gæst får man anvist plads af personalet ved ankomst til cafeen i Vinterhaven. Man bestiller, spiser og betaler ved bordene, og tjenerne sørger for alt, hvad du har brug for samt at rengøre efterfølgende.

  Bemærk, at gæster fra 12 år og op efter skal bære mundbind eller visir, når de bevæger sig rundt og opholder sig indendørs på museet. Når man har sat sig ved et bord, må man gerne tage mundbindet af. Enkelte personer er undtaget brug af mundbind.

 • Øget rengøring

  Vi har øget rengøringen af kontaktflader på hele museet, og har fået automatisk døråbning på udvalgte døre.