Louisiana efterlever de danske myndigheders Covid-19 retningslinjer. Bemærk, at du derfor skal fremvise coronapas ved indgangen til museet, og at mundbind skal bæres, når du færdes indenfor. Læs mere herunder.

Coronapas

Museets gæster, fra 15 år og opefter, skal igen kunne fremvise et coronapas ved indgang til museet – på print eller skærmbillede på din mobil. Børn op til og med 14 år skal ikke fremvise coronapas eller negativ test.

Coronapas dokumenterer enten:

 • gennemført vaccinationsforløb. Bemærk, at du vil have et gyldigt coronapas fra 14 til 42 dage efter din første vaccination. Du vil derudover have et gyldigt coronapas umiddelbart efter, at du er færdigvaccineret med 2. stik. Check gerne gældende regler på coronasmitte.dk
 • en negativ covid-19 test i form af antigentest (kviktest) eller PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Antigentesten skal maks være 48 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet, mens PCR-testen gælder maks 72 timer. I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal der også kunne fremvises ID. Du finder det nærmeste testcenter i Region H her.
 • en positiv covid-19 test, der er foretaget mindst 14 dage og max 180 dage inden tidspunktet for dit besøg på museet.

Personer som er undtaget kravet om covid-19 test / coronapas skal fremvise dokumentation for undtagelsen.

Bemærk, at vi ikke opbevarer nogle af disse oplysninger.

Turister
Der gælder en række retningslinjer for turister ved ankomst til Danmark. Her finder du også mere information om covid-19 test og coronapas, hvis du ikke har CPR-nummer. Læs mere.

Under dit besøg

 • Det anbefales stadig at holde afstand.
 • Husk, at nyse i dit ærme
 • Sprit hænderne af ofte – der er opstillet spritdispensere på hele museet.

Museet har foretaget en række yderligere tiltag, så dit Louisiana-besøg bliver trygt og godt. Læs mere herunder.

 • Afstand

  I museet er der god plads, dog kan der være begrænsninger i enkelte udstillinger. Museets vagter vil i så fald henvise til at vælge en af de øvrige udstillinger først.

  I både indgang og butik har vi opsat plast-plader ved kasserne, og så har vi indført to afmærkede kø-systemer ved indgangen, samt etableret en ny udgang. Det sikrer et fornuftigt flow for gæsterne, der skal ind og ud af museet.

 • I caféen

  Det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating. Som gæst får man anvist plads af personalet ved ankomst til cafeen i Vinterhaven. Man bestiller, spiser og betaler ved bordene, og tjenerne sørger for alt, hvad du har brug for samt at rengøre efterfølgende.

 • Øget rengøring

  Vi har øget rengøringen af kontaktflader på hele museet, og har fået automatisk døråbning på udvalgte døre.