Louisiana efterlever de danske myndigheders Covid-19 retningslinjer. Bemærk, at der ikke længere skal fremvises coronapas, hverken i indgangen til museet eller i Louisiana Cafe.

Et trygt besøg

 • Det anbefales stadig at holde afstand.
 • Husk at nyse i dit ærme
 • Sprit hænderne af ofte – der er opstillet spritdispensere på hele museet.

Museet har foretaget en række yderligere tiltag, så dit Louisiana-besøg bliver trygt og godt. Læs mere herunder.

 • Afstand

  Vi har indført afstandmarkeringer i indgang, café og i de populære udstillinger og rum på museet, hvor der normalt vil samle sig mange gæster.

  I museet er der god plads, dog kan der være begrænsninger i enkelte udstillinger. Museets vagter vil i så fald henvise til at vælge en af de øvrige udstillinger først.

  I både indgang og butik har vi opsat plast-plader ved kasserne og så har vi indført to afmærkede kø-systemer ved indgangen, samt etableret en ny udgang. Det sikrer et fornuftigt flow for gæsterne, der skal ind og ud af museet.

 • I caféen

  Det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating. Som gæst får man anvist plads af personalet ved ankomst til cafeen i Vinterhaven. Man bestiller, spiser og betaler ved bordene, og tjenerne sørger for alt, hvad du har brug for samt at rengøre efterfølgende.
  Ved indendørs servering skal soronapas (print eller skærmbillede på din mobil) vises ved første naturlige kontakt med personale efter ankomsten.

 • Øget rengøring

  Vi har øget rengøringen af kontaktflader på hele museet, og har fået automatisk døråbning på udvalgte døre.