Til og med 8. august kan du tage hele familien med i museets Børnehus, der hver dag er særlige sommeraktiviteter både inde og ude.

Børnehuset er åbent tirsdag-søndag kl. 11-18. Aldersgruppe: 4-16 år.
Børn og unge under 18 år har fri adgang til Louisiana.

DET KAN I LAVE

Der kan forekomme ventetid ved de enkelte værksteder. Kontakt gerne en af Børnehusets kunstformidlere for at høre, hvordan I ellers kan deltage i sommerens aktiviteter, hvis I ikke ønsker at vente.

ALLE SOMMERENS VÆRKSTEDER

Mamma Andersson – maleværksted i Søhaven 11-17.30
Naturens mange lag og stemninger er malet ind Mamma Anderssons malerier. Bland naturens farver, sorte nuancer og mal dit eget landskab i forskellige lag med tykke og tynde penselstrøg.

Skulpturelle navlestrengs-snobrød kl. 13-17
Form og spis dit eget snobrød i Søhaven – hvis vejret tillader det.

Form en skulptur af din mor – lerværksted 11-17.30
En talende og blæk-dryppende blæksprutte-mor, en skov af knæ og en kæmpeørering er nogle af de ting, som du kan finde i udstillingen MOR!, hvor kunstnerne har skabt værker inspireret af deres mor. Form din egen fantasifulde-mor.

Mal din mor – maleværksted 11-17.30
Inspireret af udstillingen MOR! kan du undersøge, hvordan mødre er blevet malet igennem tiden. Mal din mor, dig selv sammen med din mor eller en mor-skikkelse ud fra din fantasi.

Hvad forbinder du med din mor? – tegneværksted 11-17.30
Rød læbestift, duften af en kage, et smykke eller er der andre ting, som du forbinder med din mor? Tegn alle de ting, som du tænker på, når du tænker på din mor, din vens mor eller en mor fra din fantasi?

Natur & arkitektur – byggeværksted 11-17.30
Byg små drømmehuse med limpistol, pap, grene og arkitekturoverflader med inspiration fra Louisianas arkitektur, hvor natur og bygning smelter sammen.

Louisianas hemmeligheder – familieomvisning onsdage og lørdage fra kl. 11.30
Udforsk kunsten sammen med Børnehusets kunstformidler, tegn og hør de hemmelige historier bag kunstværkerne og Louisiana. Afhængigt af vejr kan omvisningen foregå både ude og inde. Tilmelding sker på dagen i Børnehuset.

Kunst-kuffert 11-17.30
Gå ombord i Louisianas kunstværker med kunst-kufferten, der indeholder en række sjove øvelser.

Sommer-konkurrence 11-17.30
Gå på opdagelse i Skulpturparken, hvor du kan finde mange forskellige og fantasifulde kunstværker. Du vil møde skulpturer, der ligner naturen, andre der ligner mennesker og dyr. Medbring opgaveark og blyant fra Børnehuset. Hver uge trækker vi en vinder, der får tilsendt en gave fra Panduro Hobby.