Louisiana følger myndigheders retningslinjer, og der skal derfor ikke længere fremvises coronapas ved indgangen, ligesom det ikke er nødvendigt at bære mundbind på museet. Vi henstiller dog til, at Sundhedsstyrelsens generelle gode råd ift corona fortsat efterleves og til, at vores gæster hjælper os ved at holde afstand og generelt vise hensyn til hinanden. På forhånd tak.

Under dit besøg

 • Det anbefales stadig at holde afstand.
 • Husk, at nyse i dit ærme
 • Sprit hænderne af ofte – der er opstillet spritdispensere på hele museet.

Museet har foretaget en række yderligere tiltag, så dit Louisiana-besøg bliver trygt og godt. Læs mere herunder.

 • Afstand

  I museet er der god plads, dog kan der være begrænsninger i enkelte udstillinger. Museets vagter vil i så fald henvise til at vælge en af de øvrige udstillinger først.

  I både indgang og butik har vi opsat plast-plader ved kasserne, og så har vi indført to afmærkede kø-systemer ved indgangen, samt etableret en ny udgang. Det sikrer et fornuftigt flow for gæsterne, der skal ind og ud af museet.

 • I caféen

  Det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating. Som gæst får man anvist plads af personalet ved ankomst til cafeen i Vinterhaven. Man bestiller, spiser og betaler ved bordene, og tjenerne sørger for alt, hvad du har brug for samt at rengøre efterfølgende.

 • Øget rengøring

  Vi har øget rengøringen af kontaktflader på hele museet, og har fået automatisk døråbning på udvalgte døre.

Solsikkesnoren

Louisiana støtter Solsikkeprogrammet for personer med usynlige handikap

Gæster med usynlige handicap, der besøger museet, kan bære Solsikkesnoren, hvis de ønsker at signalere til medarbejdere og øvrige gæster, at de har behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

Museets personale er trænet til at imødekomme personer, der bærer Solsikkesnoren og dermed sikre et bedre og mere trygt besøg.

Solsikkesnoren udleveres uden spørgsmål i Louisianas indgang. Udover Louisiana er også Cph Lufthavn, Tivoli og Givskud Zoo m.fl. en del af Solsikkeprogrammet.