I samarbejde med Kunsten Museum of Modern Art kan medlemmer af Louisiana Klubben her i 2022 nyde en weekend fyldt med arkitektur, kunst og gourmet i Aalborg til en fordelagtig pris.

Pris 1.295 kr. pr. person (tilbud gælder ved bestilling for mindst to personer).

Bliv Klubmedlem

Opholdet inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, to-retters aftenmenu på Hotel Comwell Hvide Hus fredag, frokost på Brasserie Kunsten, kaffe og kage på Utzon Centers Restaurant JØRN samt entré til Kunsten og Utzon Center. Tilbuddet er eksklusive drikkevarer og gælder året ud.

Weekendopholdet bestilles direkte via Hotel Comwell Hvide Hus i Aalborg: hotel.aalborg@comwell.com
Mærk venligste mailen: Vedr. Louisianatilbud

Utzons hjemby

Weekenden byder på det bedste, som Jørn Utzons fødeby har at tilbyde

Utzon Center ved Aalborgs flotte havnefront, er den sidste bygning, Jørn Utzon tegnede. Utzon Center åbnede i 2008 og har siden præsenteret visionære og vedkommende arkitekturudstillinger.

Aaltos mesterværk

Lys, materialitet og nordisk enkelhed

Kunsten Museum of Modern Art, der er tegnet af den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto, åbnede i 1972. Den imponerende marmorbygning er især berømt for sit særlige lysindfald og for kunstudstillinger i verdensklasse.

De seneste år har Kunsten i Aalborg og Louisiana haft et stadig tættere samarbejde, bl.a. i forhold til udstillingsprogram og lån af værker.

City, design og udsigt

Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg har en af byens smukkeste og mest centrale placeringer. Hotellet er med sine 16 etager et velkendt vartegn for Aalborg – både arkitektonisk og som ét af byens bedste hoteller. Læs mere om Hotel Hvide Hus.

Bemærk: Du har altid fri adgang til Kunsten + Utzon Center i Aalborg med dit gyldige Louisiana-kort.